Ελεύθερος με εγγύηση αφέθηκε ο Πιστόριους

Ελεύθερος με εγγύηση αφέθηκε ο Πιστόριους Facebook Twitter
4

Ο Όσκαρ Πιστόριους αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταβολή εγγύησης και θα επιστρέψει στο δικαστήριο για να μάθει την ποινή του για το φόνο εξ αμελείας της συντρόφου του Ρίβα Στέενκαμπ.

Η δικαστής που τον απάλλαξε από την βαρύτερη κατηγορία της προμελετημένης δολοφονίας είπε: "Δεν αποδείχθηκε ότι ο κατηγορούμενος είναι ένοχος για φόνο εκ προμελέτης. Δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία που να το αποδεικνύουν. Προκύπτει λοιπόν ότι ο κατηγορούμενος θεωρούσε ότι η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο και δεν μπορεί κατά συνέπεια να θεωρηθεί ένοχος για δολοφονία. Είμαι της γνώμης ότι ο κατηγορούμενος ενήργησε υπερβολικά γρήγορα και έκανε υπερβολική χρήση βίας. Στις συνθήκες αυτές, είναι σαφές πως επέδειξε αμέλεια".

Ο γνωστός παραολυμπιονίκης κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης μέχρι και 15 έτη.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Διεθνή / Εκπνέει το τελεσίγραφο Τραμπ: «Είμαστε σε έντονες διαπραγματεύσεις» λέει - Το Ιράν προειδοποιεί για αντίποινα

Παράλληλα, οι πολιτικοί αντίπαλοι του Τραμπ διερωτώνται για την ψυχική υγεία του - Μπορούν να τον απομακρύνουν προσφεύγοντας στην 25η Τροπολογία του Συντάγματος;
THE LIFO TEAM
Η Αννα Γουίντουρ ξαναπαίρνει το Devil Wears Prada στα χέρια της

Διεθνή / Για σένανε μπορώ τη Vogue να προδώσω: όταν η Άννα Γουίντουρ συνάντησε ξανά τη Μιράντα Πρίστλι

Η Vogue ενώνει στο εξώφυλλο του Μαΐου της Vogue την Άννα Γουίντουρ και τη Μέριλ Στριπ, λίγο πριν από το The Devil Wears Prada 2 και το Met Gala, ξαναφέρνοντας στο προσκήνιο τον μύθο που συνοδεύει την ταινία εδώ και είκοσι χρόνια.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΤΡΑΜΠ ΤΕΛΕΣΗΓΡΑΦΟ

Διεθνή / Ιράν: Κάλεσμα για ανθρώπινες αλυσίδες γύρω από τις ενεργειακές εγκαταστάσεις, καθώς πλησιάζει η προθεσμία Τραμ

Η Τεχεράνη καλεί πολίτες να «προστατεύσουν» ενεργειακές εγκαταστάσεις, ενώ ο πρόεδρος Πεζεσκιάν δηλώνει ότι 14 εκατομμύρια είναι έτοιμοι να πολεμήσουν
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
...θεωρούσε ότι η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο και δεν μπορεί κατά συνέπεια να θεωρηθεί ένοχος. Δηλαδή τον απάλλαξαν από την κατηγορία "φόνος εκ προμελέτης" επειδή είναι της άποψης ότι κινδύνευε η ζωή του - με ό,τι αυτό σημαίνει!Εγώ πίστευα πως τον απάλλαξαν από την παραπάνω κατηγορία επειδή είναι της άποψης ότι έπεσε σε μια παροδική παραφορά, ότι δηλαδή δεν επιθυμούσε και δεν σχεδίαζε από πριν πατήσει η άτυχη κοπέλα στο σπίτι του να τη δολοφονήσει... Όχι πως είναι της άποψης πως η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο.