Ελέφαντες ποδοπάτησαν και σκότωσαν λαθροκυνηγό σε εθνικό πάρκο

Ελέφαντες ποδοπάτησαν και σκότωσαν λαθροκυνηγό σε εθνικό πάρκο Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. EPA/DANIEL DAL ZENNARO
0

Ένας ύποπτος λαθροκυνηγός πέθανε όταν τον ποδοπάτησαν ελέφαντες στο εθνικό πάρκο Κρούγκερ της Νότιας Αφρικής

Το South African National Parks (SANParks), που είναι υπεύθυνο για τη διαχείριση των εθνικών πάρκων της Νότιας Αφρικής, είπε ότι ο άντρας που έχασε την ζωή του μαζί με δυο ακόμη άτομα προσπαθούσαν να διαφύγουν από τους φύλακες του πάρκου «όταν έπεσαν πάνω σε ένα κοπάδι με ελέφαντες σε αναπαραγωγή».

Το SANParks πρόσθεσε ότι οι φύλακες συνέλαβαν έναν από τους υπόπτους, ο οποίος τους μίλησε για την συνάντηση με τους ελέφαντες, προσθέτοντας πως δεν ήταν σίγουρος ότι οι άλλοι δυο κατάφεραν να ξεφύγουν. 

«Οι φύλακες ανακάλυψαν τον συνεργό του να έχει ποδοπατηθεί άγρια, ο οποίος δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του», ανέφεραν σε σχετική ανακοίνωση.

«Ο τρίτος ύποπτος φέρεται να έχει τραυματιστεί στο μάτι αλλά συνέχισε. Στο σημείο βρέθηκε ένα τουφέκι και το περιστατικό αναφέρθηκε στην αστυνομία, που μαζί με τον ιατροδικαστή έσπευσε εκεί», προσθέτουν. 

Ο Γκάρεθ Κόλμαν, διευθυντής του εθνικού πάρκου Κρούγκερ, είπε πως ήταν κακοτυχία που χάθηκε μια ζωή, ενώ συνεχάρη όσους ενεπλάκησαν στις συλλήψεις για «την ομαδική δουλειά και την αφοσίωση». 

Το 2019, ένας ύποπτος λαθροκυνηγός ρινόκερων ποδοπατήθηκε από έναν ελέφαντα και μετά κατασπαράχθηκε από μια αγέλη λιονταριών στο πάρκο. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Τραμπ για Ιράν: «Θα τελειώσει σύντομα ο πόλεμος. Δεν έχει μείνει τίποτα άλλο να στοχεύσουμε»

«Ο πόλεμος πηγαίνει εξαιρετικά. Είμαστε πολύ μπροστά από το χρονοδιάγραμμα. Έχουμε προκαλέσει περισσότερη ζημιά από ό,τι περιμέναμε, ακόμα και μέσα στην αρχική περίοδο των έξι εβδομάδων», αναφέρει ο Τραμπ
THE LIFO TEAM
ΧΑΡΒΕΪ ΓΟΥΑΪΝΣΤΙΝ

Διεθνή / Χάρβεϊ Γουάινστιν: «Το λάθος μου ήταν ότι απατούσα τη γυναίκα μου, όχι η σεξουαλική επίθεση»

Ο πρώην παραγωγός του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν μίλησε μέσα από τη φυλακή στο The Hollywood Reporter, περιγράφοντας τη ζωή του ως «κόλαση», επαναλαμβάνοντας ότι αρνείται τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης και πως τον βαραίνει να σκέφτεται πως ειναι το κεντρικό πρόσωπο του κινήματος #MeToo
THE LIFO TEAM
Νορβηγία: Έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για πιθανή μεταμόσχευση πνεύμονα στην πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ

Διεθνή / Νορβηγία: Έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για πιθανή μεταμόσχευση πνεύμονα στην πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ

Πάσχει από πνευμονική ίνωση από το 2018, μια εκφυλιστική νόσο που προκαλεί ουλές στους πνεύμονες, καθιστώντας όλο και πιο δύσκολη την αναπνοή και τη σωστή οξυγόνωση του οργανισμού.
THE LIFO TEAM