Ελβετία: Μια 7χρονη το έσκασε από τους γονείς της και μπήκε χωρίς εισιτήριο σε αεροπλάνο

Ελβετία: Μια 7χρονη το έσκασε από τους γονείς της και μπήκε χωρίς εισιτήριο σε αεροπλάνο Facebook Twitter
0

Ένα επτάχρονο κορίτσι που το έσκασε από τους γονείς του κατάφερε να φτάσει με το τρένο στο αεροδρόμιο της Γενεύης και να επιβιβαστεί σε ένα αεροπλάνο, ενώ δεν είχε εισιτήριο.


Η μικρή ξέφυγε από την προσοχή των γονιών της κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Γενεύης, την Κυριακή.

Μπήκε στο τρένο και έφτασε στο αεροδρόμιο. Στο μεταξύ, οι γονείς ενημέρωσαν την αστυνομία που, χάρη στις κάμερες ασφαλείας, παρακολούθησαν την πορεία του κοριτσιού μέχρι το αεροδρόμιο.


Η 7χρονη πέρασε από την πύλη ασφαλείας και συνέχισε, προσποιούμενη ότι είναι παιδί άλλων ενηλίκων που βρίσκονταν στο χώρο. Κατόπιν, χάρη στο γεγονός ότι είναι μικρόσωμη, πέρασε και από την πύλη αναχωρήσεων, χωρίς να γίνει αντιληπτή, σύμφωνα με την ανακοίνωση του αεροδρομίου.


Ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου Μπερτράν Στεμπφλί, εξήγησε ότι στην πρώτη της προσπάθεια να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο, ακολούθησε τα μέλη ενός πληρώματος αλλά κατόπιν γύρισε πίσω. Ανακατεύτηκε με το πλήθος και έκανε ότι έψαχνε τους δικούς της. Την δεύτερη φορά, κατάφερε να μπει στο αεροπλάνο. Μόνο τότε την εντόπισε ένας υπάλληλος, την σταμάτησε και την παρέδωσε στην αστυνομία.


Ο Στεμπφλί απέφυγε να διευκρινίσει ποια αεροπορική εταιρεία εμπλέκεται στην υπόθεση και ποιος ήταν ο προορισμός του αεροσκάφους. Είπε μόνο ότι θα αναχωρούσε από το γαλλικό τμήμα του αεροδρομίου και θα πήγαινε στη Γαλλία.


Το αεροδρόμιο της Γενεύης βρίσκεται πάνω στα σύνορα Ελβετίας-Γαλλίας και οι επιβάτες αναχωρούν είτε από τη Γαλλία, είτε από την Ελβετία.


Το αεροδρόμιο ανακοίνωσε ότι θα ενισχύσει τους κανονισμούς ασφαλείας και τις διαδικασίες επιβίβασης χαρακτηρίζοντας ιδιαίτερα λυπηρό το συμβάν. Είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβεί ποτέ, τόνισε ο Στεμπφλί.

Με πληροφορίες από Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νότια Αφρική: Συνελήφθη ο «βαρόνος των ρινόκερων» για λαθρεμπόριο 964 κεράτων αξίας 14 εκατ. δολαρίων

Διεθνή / Νότια Αφρική: Συνελήφθη ο «βαρόνος των ρινόκερων» για λαθρεμπόριο 964 κεράτων αξίας 14 εκατ. δολαρίων

Ο 83χρονος Τζον Χιουμ, πρώην κτηματομεσίτης και ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου ιδιωτικού κοπαδιού ρινόκερων, συνελήφθη στη Νότια Αφρική κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο κεράτων
LIFO NEWSROOM
Προειδοποιητικά πυρά στα σύνορα Βόρειας και Νότιας Κορέας: Απειλείται «ανεξέλεγκτη» σύγκρουση, λέει η Πιονγκγιάνγκ

Διεθνή / Προειδοποιητικά πυρά στα σύνορα Βόρειας και Νότιας Κορέας: Απειλείται «ανεξέλεγκτη» σύγκρουση, λέει η Πιονγκγιάνγκ

Οι νοτιοκορεάτικες ένοπλες δυνάμεις επιβεβαίωσαν πως υπήρξαν προειδοποιητικά πυρά - Είπαν ότι στρατιώτες της Βόρειας Κορέας πέρασαν τα σύνορα κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεών τους στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη
LIFO NEWSROOM
«Πολύ άρρωστοι και πολύ κουρασμένοι»: Η πραγματικότητα του λιμού στη Γάζα που το Ισραήλ αρνείται

Διεθνή / «Πολύ άρρωστοι και πολύ κουρασμένοι»: Η πραγματικότητα του λιμού στη Γάζα που το Ισραήλ αρνείται

Ο ΟΗΕ χαρακτηρίζει επισήμως τη Γάζα ως περιοχή λιμού, με χιλιάδες κατοίκους να υποφέρουν από έλλειψη τροφίμων, αυξημένη φτώχεια και επικίνδυνες συνθήκες διαβίωσης μετά από 22 μήνες πολέμου
THE LIFO TEAM
Κονγκό: Εκρηκτικά ποσοστά σεξουαλικής βίας – Χιλιάδες θύματα χωρίς καμία πρόσβαση σε φροντίδα

Διεθνή / Κονγκό: Εκρηκτικά ποσοστά σεξουαλικής βίας – Χιλιάδες θύματα χωρίς καμία πρόσβαση σε φροντίδα

Η σύγκρουση στο Κονγκό αφήνει τα θύματα σεξουαλικής βίας χωρίς ιατρική και νομική στήριξη. Οι κλινικές έχουν κλείσει, η βοήθεια έχει κοπεί και η ατιμωρησία διαιωνίζει την τραγωδία.
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Ο Τραμπ αγοράζει το 10% της Intel με 8,9 δισ. – Η μεγαλύτερη κρατική παρέμβαση μετά το 2008

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Τραμπ αγοράζει το 10% της Intel με 8,9 δισ. – Η μεγαλύτερη κρατική παρέμβαση μετά το 2008

Η συμφωνία εντάσσεται στη στρατηγική ενίσχυσης της αμερικανικής βιομηχανίας ημιαγωγών και θεωρείται η μεγαλύτερη κρατική παρέμβαση μετά τη διάσωση της αυτοκινητοβιομηχανίας το 2008
ΦΩΤ.: UNSPLASH
Μάικ Πομπέο στους FT: Ο Τραμπ δεν πρέπει να ανταμείψει τον Πούτιν για την επιθετικότητα του στην Ουκρανία

Διεθνή / Μάικ Πομπέο στους FT: Ο Τραμπ δεν πρέπει να ανταμείψει τον Πούτιν για την επιθετικότητα του στην Ουκρανία

Η αποδοχή της παράνομης κατάληψης εδαφών από τη Ρωσία στο Ντόνετσκ και το Λουγκάνσκ θα έστελνε το μήνυμα σε όλους τους δικτάτορες ότι η βία αποδίδει καρπούς.
LIFO NEWSROOM
Γκισλέιν Μάξγουελ: «Ο Τραμπ δεν ήταν ποτέ ανάρμοστος – Δεν υπάρχει μυστική λίστα πελατών του Έπσταϊν»

Διεθνή / Γκισλέιν Μάξγουελ: «Ο Τραμπ δεν ήταν ποτέ ανάρμοστος – Δεν υπάρχει μυστική λίστα πελατών του Έπσταϊν»

Η Γκισλέιν Μάξγουελ, συνεργάτιδα του καταδικασμένου Τζέφρι Έπσταϊν, δηλώνει σε νέα συνέντευξη ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είχε ποτέ ανάρμοστη συμπεριφορά και διαψεύδει την ύπαρξη «λίστας πελατών»
LIFO NEWSROOM