Εκλογές στη Βρετανία: Στις 31 Ιανουαρίου το Brexit «χωρίς αν ή αλλά» δεσμεύτηκε ο Τζόνσον

Εκλογές στη Βρετανία: Στις 31 Ιανουαρίου το Brexit «χωρίς αν ή αλλά» δεσμεύτηκε ο Τζόνσον Facebook Twitter
«Xωρίς αν ή αλλά» στις 31 Ιανουαρίου το Brexit, διεμήνυσε ο θριαμβευτής των βουλευτικών εκλογών, Μπόρις Τζόνσον - EPA
0

Το Brexit θα υλοποιηθεί «εγκαίρως στις 31 Ιανουαρίου χωρίς "αν ή αλλά"», δεσμεύτηκε ο ηγέτης των Συντηρητικών Μπόρις Τζόνσον μετά τη νίκη του στις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν χθες Πέμπτη στη Βρετανία.

«Θα υλοποιήσουμε το Brexit εγκαίρως στις 31 Ιανουαρίου, χωρίς αν ή αλλά ούτε ίσως», δήλωσε ο Τζόνσον απευθυνόμενος σε πλήθος υποστηρικτών του που τον επευφημούσε.

«Τα καταφέραμε, το κάναμε», σημείωσε, υπογραμμίζοντας ότι οι εκλογές αυτές έδωσαν τέλος στην απειλή για τη διεξαγωγή δεύτερου δημοψηφίσματος. Με αυτήν την εντολή θα μπορέσουμε επιτέλους να υλοποιήσουμε το Brexit, πρόσθεσε.

Το καθαρό αποτέλεσμα με σαρωτική νίκη των Τόρις σημαίνει πως δεν επίκειται δεύτερο δημοψήφισμα και πως το διαζύγιο από την Ευρώπη είναι αναπόφευκτο. Το Συντηρητικό Κόμμα της Μεγάλης Βρετανίας έλαβε την αυτοδυναμία στις εκλογές της Πέμπτης, κερδίζοντας - σύμφωνα με τα έως τώρα αποτελέσματα - περισσότερες από 326 έδρες. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΛΩΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / Πολωνία: Βουλευτής της ακροδεξιάς επιδεικνύει ισραηλινή σημαία με σβάστικα στο κοινοβούλιο

«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία μπροστά στα μάτια μας... είναι το νέο Τρίτο Ράιχ και η σημαία του θα έπρεπε να μοιάζει ακριβώς έτσι», δήλωσε ο Πολωνός βουλευτής, πριν εμφανίσει τη μεταποιημένη σημαία
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ

Διεθνή / Η Ισπανία εγκρίνει σχέδιο για τη νομιμοποίηση περίπου 500.000 μεταναστών χωρίς χαρτιά

Το σχέδιο προβλέπει τη χορήγηση άδειας διαμονής ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης. Για να είναι κάποιος επιλέξιμος, θα πρέπει να διαμένει ήδη στην Ισπανία για τουλάχιστον πέντε μήνες και να μην έχει ποινικό μητρώο.
THE LIFO TEAM