Εκλογές ΗΠΑ: Νέα προειδοποίηση του Twitter για «παραπλανητική» ανάρτηση του Τραμπ

Εκλογές ΗΠΑ: Νέα προειδοποίηση του Twitter για «παραπλανητική» ανάρτηση του Τραμπ Facebook Twitter
EPA
0

Το Twitter επισήμανε ως αμφισβητούμενη και πιθανώς παραπλανητική άλλη μια ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ

Στην ανάρτηση, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, αναφερόταν στην καταμέτρηση των ψήφων που παραλήφθηκαν από τις πολιτειακές αρχές μετά την ημέρα των εκλογών.

Είναι η πολλοστή φορά που η πλατφόρμα επισημαίνει κατ' αυτόν τον τρόπο αναρτήσεις του Ρεπουμπλικάνου προέδρου τις τελευταίες ημέρες, προειδοποιώντας τους χρήστες ότι οι πληροφορίες που περιέχουν είναι αμφισβητούμενες ή παραπλανητικές.

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, ο Τραμπ έγραφε, με κεφαλαία γράμματα: «Όποια ψήφος έφτασε μετά την ημέρα των εκλογών δεν θα μετρηθεί».

 

Είναι σύνηθες φαινόμενο οι Πολιτείες να μετρούν ψήφους για πολλές ημέρες ή ακόμη και εβδομάδες, μετά την ημέρα των εκλογών, για παράδειγμα τις ψήφους των Αμερικανών στρατιωτών που υπηρετούν στο εξωτερικό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Διεθνή / Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Οι Μαλδίβες πρωτοπορούν απαγορεύοντας σε όποιον γεννήθηκε μετά την 1η Ιανουαρίου του 2007 να αγοράζει ή να χρησιμοποιεί καπνό, με στόχο την «προώθηση μιας γενιάς χωρίς τσιγάρο»
LIFO NEWSROOM
Τανζανία: Γιατί βυθίστηκε στο χάος μετά τις εκλογές – Αναφορές για εκατοντάδες νεκρούς

Διεθνή / Τανζανία: Γιατί βυθίστηκε στο χάος μετά τις εκλογές – Αναφορές για εκατοντάδες νεκρούς

Οι Αρχές επέβαλαν πλήρες μπλακ άουτ στο διαδίκτυο, μπλοκάροντας δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ο στρατός περιπολεί στους δρόμους
LIFO NEWSROOM
ΓΑΛΛΙΑ ΦΟΡΟΣ ΖΟΥΚΜΑΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ

Διεθνή / Γαλλία: Η βουλή απέρριψε τον «φόρο Ζούκμαν» στους υπερπλούσιους

Οι Γάλλοι βουλευτές, αντιθέτως, στήριξαν ένα ηπιότερο κυβερνητικό σχέδιο για τη φορολόγηση περιουσιακών στοιχείων - «Να μην πληρώσουν οι Γάλλοι τον φόρο που δεν θέλουν να πληρώσουν οι δισεκατομμυριούχοι»
LIFO NEWSROOM