Εκλογές ΗΠΑ: «Η Κάμαλα Χάρις δεν θα κάνει δηλώσεις απόψε»

Εκλογές ΗΠΑ: Η Κάμαλα Χάρις δεν θα κάνει δηλώσεις σήμερα Facebook Twitter
Φωτογραφία: Getty Images
0

Παρότι τα διεθνή μέσα αναφέρουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει 95% πιθανότητες να επικρατήσει απέναντι στην Καμάλα Χάρις στις προεδρικές εκλογές, η Δημοκρατική υποψήφιος δεν αναμένεται να κάνει δηλώσεις απόψε.

Στο πανεπιστήμιο Howard, από όπου είχε αποφοιτήσει η Χάρις, είχε μαζευτεί πλήθος υποστηρικτών της, περιμένοντας να ακούσουν τις δηλώσεις της αντιπροέδρου των ΗΠΑ. Όμως αφότου ανακοινώθηκε η επικράτηση του Ντόναλντ Τραμπ στην Τζόρτζια και τη Βόρεια Καρολίνα, ο χώρος που ήταν κατάμεστος με κόσμο άδειασε μέσα σε περίπου 30 λεπτά.

Όπως γνωστοποίησε ο επικεφαλής της καμπάνιας της, Σέντρικ Ρίτσμοντ στο πλήθος υποστηρικτών της που είναι συγκεντρωμένο στο πανεπιστήμιο Χάουαρντ η Κάμαλα Χάρις δεν θα κάνει απόψε δηλώσεις. «Δεν έχει τελειώσει ακόμη η καταμέτρηση. Έχουμε ακόμη πολιτείες που δεν έχουν κριθεί ακόμη. Θα συνεχίσουμε όλη τη νύχτα να αγωνιζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι κάθε ψήφος θα καταμετρηθεί, ότι κάθε φωνή έχει μιλήσει. Επομένως, δεν θα έχετε νέα απόψε από την αντιπρόεδρο, η οποία θα κάνει δήλωση αύριο», δήλωσε ο Ρίτσμοντ.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρός από ουκρανικό πλήγμα ο υπαρχηγός του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού – Επιβεβαιώνει η Μόσχα

Διεθνή / Νεκρός από ουκρανικό πλήγμα ο υπαρχηγός του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού – Επιβεβαιώνει η Μόσχα

Σύμφωνα με ρωσικά και ουκρανικά κανάλια στο Telegram, ο Γκούντκοφ σκοτώθηκε μαζί με ακόμη δέκα στρατιωτικούς, κατά την ουκρανική επίθεση σε ρωσικό σημείο διοίκησης
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Ετοιμάζεται να ρίξει δισεκατομμύρια μύγες από αεροπλάνα για να καταπολεμήσει παράσιτο

Διεθνή / Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να ρίξουν δισεκατομμύρια μύγες από αεροπλάνα για να καταπολεμήσουν σαρκοφάγο σκουλήκι

Πρόκειται για σχέδιο καταπολέμησης ενός παρασίτου που θα μπορούσε να καταστρέψει τη βιομηχανία βοδινού κρέατος, να αφανίσει την άγρια ζωή και ακόμη και να σκοτώσει κατοικίδια ζώα
LIFO NEWSROOM