LIVE!

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Ο Κάνιε Γουέστ παραδέχτηκε την ήττα του - Ετοιμάζεται για το 2024

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Ο Κάνιε Γουέστ παραδέχτηκε την ήττα του - Ετοιμάζεται για το 2024 Facebook Twitter
EPA
0

Το όνειρο του Κάνιε Γουέστ να φτάσει έως τον Λευκό Οίκο παραμένει σύμφωνα με τον ίδιο, καθώς πλέον ετοιμάζεται για την εκλογική αναμέτρηση του 2024 παραδεχόμενος την ήττα του σε αυτές τις αμερικανικές εκλογές.

Το βράδυ της Τρίτης ο δημοφιλής ράπερ ανέβασε στα social media μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μπροστά σε έναν εκλογικό χάρτη με το μήνυμα «WELP KANYE 2024».

Νωρίτερα o 43χρονος είχε γράψει στο Twitter: «Ψηφίζω για πρώτη φορά στη ζωή μου για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και ψηφίζω κάποιον που πραγματικά εμπιστεύομαι... εμένα». Πόσταρε δε και ένα βίντεο στο οποίο εμφανιζόταν να ψηφίζει.

Ο Αμερικανός ράπερ δήλωσε ότι ψήφισε για πρώτη φορά στην ζωή του σε αμερικανικές προεδρικές εκλογές, επιλέγοντας εκείνον που εμπιστεύεται περισσότερο για επόμενο ένοικο του Λευκού Οίκου: τον εαυτό του.

Σε βίντεο που ανήρτησε ο ίδιος στο twitter, ο πρώην υποστηρικτής του απερχόμενου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να ψηφίζει σε εκλογικό τμήμα στην πολιτεία Ουαϊόμινγκ, γράφοντας το δικό του όνομα στο ψηφοδέλτιο.

«Σήμερα ψηφίζω για πρώτη φορά στη ζωή μου για πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και είναι κάποιος που πραγματικά εμπιστεύομαι... εγώ», δήλωσε ο Γουέστ σε ξεχωριστό του tweet.

Τον περασμένο Ιούλιο, ο 43χρονος ράπερ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά για την προεδρία των ΗΠΑ, ωστόσο το όνομά του δεν εμφανίστηκε σε ψηφοδέλτια σε πολλές πολιτείες καθώς δεν τήρησε τις προθεσμίες εγγραφής.

Στα πολυάριθμα σχόλια στο twitter για την ανάρτηση Γουέστ, ένας χρήστης έγραψε: «Ουφ, μια ψήφος λιγότερη για τον Ντόναλντ Τραμπ».

Διεθνή
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Οι σύμμαχοι των ΗΠΑ στον Κόλπο παραπονιούνται πως δεν τους ενημέρωσαν για τις επιθέσεις του Ιράν

Οι σύμμαχοι των ΗΠΑ στον Περσικό Κόλπο εκφράζουν έντονη δυσαρέσκεια, κατηγορώντας την Ουάσιγκτον ότι δεν τους ενημέρωσε επαρκώς για τις ιρανικές επιθέσεις και επιπλέον αγνόησε τις προειδοποιήσεις τους
THE LIFO TEAM
ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΟΡΜΠΑΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΒΕΤΟ ΔΑΝΕΙΟ

Διεθνή / ΕΕ: Καταδικάζει τα σχόλια Ζελένσκι σχετικά με το βέτο της Ουγγαρίας για δάνειο προς την Ουκρανία

Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Όλοφ Τζιλ, η «εμπρηστική» ρητορική «δεν είναι ούτε χρήσιμη ούτε ευνοεί την επίτευξη των κοινών μας στόχων»
THE LIFO TEAM