Έκλεψε κολιέ του οίκου Versace με καλάμι ψαρέματος

Έκλεψε κολιέ του οίκου Versace με καλάμι ψαρέματος Facebook Twitter
0

Η αστυνομία της Μελβούρνης αναζητά έναν κλέφτη ο οποίος, με μία μάλλον ανορθόδοξη μέθοδο, ένα καλάμι ψαρέματος, έκλεψε ένα κολιέ του οίκου Versace. 

Ο άνδρας, ο οποίος δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη,  χρησιμοποίησε ένα καλάμι ψαρέματος, για να αφαιρέσει το κολιέ από μία κούκλα που βρισκόταν στη βιτρίνα μίας μπουτίκ στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, την προηγούμενη εβδομάδα, ανέφερε η αστυνομία σε δήλωσή της την Τετάρτη. Το συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα της 24ης Φεβρουαρίου.

Υλικό από κάμερες ασφαλείας που δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία, δείχνουν τον άνδρα να κατευθύνεται προς το κατάστημα, να κρατάει το καλάμι του και να ελέγχει τον φαινομενικά άδειο δρόμο. Οι αρχές πιστεύουν ότι ο άνδρας άνοιξε μία τρύπα στη βιτρίνα, πέρασε το καλάμι μέσα από αυτήν και προσπάθησε να αφαιρέσει το κολιέ από την κούκλα. Σύμφωνα με την αστυνομία η όλη διαδικασία διήρκεσε περίπου τρεις ώρες. 

 

«Δεν μπορώ να το πιστέψω», δήλωσε ο Steven Adigrati, ιδιοκτήτης του καταστήματος, στο Nine News. «Τρεισήμισι ώρες με δύο καλάμια για να πάρει αυτό το κολιέ. Ήταν καταπληκτικό. Τα κατάφερε». Ο άνδρας ωστόσο άφησε ένα στοιχείο πίσω του: ένα αγκίστρι. Η αξία του κολιέ δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί.

Η αστυνομία ζητάει περισσότερες πληροφορίες για τον άνδρα που περιγράφεται ως «λευκός, ηλικίας 40 - 50 ετών, με κοντά αραιά μαλλιά». 

 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο πλήγμα στην πυρηνική ασφάλεια: Η Ρωσία αναστέλλει τις επιθεωρήσεις βάσει της Συνθήκης START με τις ΗΠΑ

Διεθνή / Νέο πλήγμα στην πυρηνική ασφάλεια: Η Ρωσία αναστέλλει τις επιθεωρήσεις βάσει της Συνθήκης START με τις ΗΠΑ

«Αποτέλεσμα της επιμονής της Ουάσινγκτον ότι θα επιδιώξει την επανέναρξη των επιθεωρήσεων υπό συνθήκες που δεν λαμβάνουν υπόψη τη σημερινή πραγματικότητα»
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ