Εκατοντάδες πρόβατα «εισέβαλαν» στη Σαμψούντα - Εν μέσω lockdown

Εκατοντάδες πρόβατα «εισέβαλαν» στη Σαμψούντα - Εν μέσω lockdown Facebook Twitter
0

Λόγω πανδημίας κορωνοϊού, οι μεγαλουπόλεις χωρίς τους ανθρώπους τους μοιάζουν λιγότερο απειλητικές για τα ζώα, όπως διαπιστώνεται τους τελευταίους μήνες σε πολλές χώρες του κόσμου, μεταξύ αυτών προσφάτως και στην Τουρκία.

Εν μέσω lockdown, εκατοντάδες πρόβατα «εισέβαλαν» στην Σαμψούντα, αψηφώντας την απαγόρευση κυκλοφορίας που εδώ και εβδομάδες έχει επιβάλει η κυβέρνηση Ερντογάν.

Ξαφνικά, τη σιγή τού lockdown έσπασαν τα βελάσματα και οι ήχοι από τα κουδούνια του κοπαδιού. Οι πολίτες κατέγραψαν με τα κινητά τους εικόνες πρωτόγνωρες για την πόλη τους, με ττα εκατοντάδες πρόβατα να περιφέρονται στους έρημους δρόμους και κάποια από αυτά να σταματούσαν, μάλιστα, στις νησίδες πρασίνου για να πάρουν δυνάμεις με λίγο γρασίδι. 

«Κοπάδι με πρόβατα εισέβαλε χθες βράδυ στη Σαμψούντα εν μέσω lockdown λόγω κορωνοϊού» έγραψε στο Twitter ο Ραγίπ Σοϊλού, δημοσιογράφος, που κατέγραψε κάποιες από τις εικόνες.

Μέχρι στιγμής, η Τουρκία μετρά 3.400 νεκρούς και πάνω από 126.000 κρούσματα του κορωνοϊού. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπράιαν Τζόνσον: Ο μεγιστάνας που θέλει να αντιστρέψει τη βιολογική ηλικία ανέβασε νέα φωτογραφία

Διεθνή / Μπράιαν Τζόνσον: Αντιδράσεις για το project Baby Face - «Δείχνεις χλωμός, κουρασμένος και μεγάλος»

Ο μεγιστάνας που θέλει να αντιστρέψει τη βιολογική ηλικία φωτογραφήθηκε γυμνός και πόσταρε νέα selfie του, στην οποία υποτίθεται ότι θα έπρεπε να φαίνεται νεότερος, αλλά...
NEWSROOM