«Έκανα σεξ με μαθητές μου λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης»: Απολογείται η 39χρονη καθηγήτρια λυκείου

«Έκανα σεξ με μαθητές μου λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης»: Απολογείται η 39χρονη καθηγήτρια λυκείου Facebook Twitter
2

Μία καθηγήτρια λυκείου που είχε φυλακιστεί για σεξουαλικές επαφές με τουλάχιστον τρεις ανήλικους μαθητές της, απολογήθηκε εκ νέου, την Τρίτη, στο πλαίσιο του αιτήματος που έχει υποβάλει για πρόωρη αποφυλάκιση.

Το 2015, η 39χρονη Μπριάν Αλτίς, είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια κάθειρξης στις ΗΠΑ, όταν κρίθηκε ένοχη για σεξουαλικές επαφές με τρεις έφηβους μαθητές της, όσο εργαζόταν στο Λύκειο Ντέιβις, στο Κάισβιλ της Γιούτα. 

Τώρα, ζητά από τους δικαστές να την αποφυλακίσουν πρόωρα, υποστηρίζοντας πως διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με τους μαθητές της επειδή υπέφερε από χαμηλή αυτοεκτίμηση. 

«Ευθύνομαι για αυτό. Το έκανα. Και με αυτή τη γνώση έρχεται και η ωριμότητα. Ζητώ συγγνώμη για τον ρόλο που έπρεπε να παίξω στην ζωή τους και δεν το έκανα. Τώρα είναι μέρος της ιστορίας του που δεν μπορούν να διαγράψουν». 

«Έκανα σεξ με μαθητές μου λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης»: Απολογείται η 39χρονη καθηγήτρια λυκείου Facebook Twitter

Πίσω στο 2015, η καθηγήτρια δεν είχε επιδείξει την ίδια μεταμέλεια όταν, αφού συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση μέχρι τη δίκη της, συνέχισε να διατηρεί σεξουαλικές επαφές με έναν μαθητή έως ότου έγινε και πάλι αντιληπτή από τις αρχές. 

Πρόκειται για τη δεύτερη προσπάθειά της να βγει από τη φυλακή, μετά την απόρριψη του πρώτου αιτήματος αποφυλάκισης, το 2017. 

Αν αποφυλακιστεί, έχει ήδη βρει δουλειά πλήρους απασχόλησης όπως ισχυρίζεται - φυσικά όχι σε σχολείο. Η ίδια δεσμεύεται να συνεχίσει την ψυχοθεραπεία ακόμα και πέραν του προβλεπόμενου από τον νόμο ορίου, αν αποφυλακιστεί.

Αρκετοί ειδικοί εκτιμούν πως, με καλή διαγωγή, η Αλτίς «αργά ή γρήγορα» θα αποφυλακιστεί ωστόσο, αν οι δικαστές εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους, κινδυνεύει να μείνει πίσω από τα κάγκελα έως το 2045. 

Η απόφασή της πενταμελούς επιτροπής θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες. 

«Έκανα σεξ με μαθητές μου λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης»: Απολογείται η 39χρονη καθηγήτρια λυκείου Facebook Twitter
Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΛΟΝΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Διεθνή / Απορρίφθηκε η μεταρρύθμιση της Δικαιοσύνης στην Ιταλία – Η Μελόνι μιλά για «χαμένη ευκαιρία»

Σύμφωνα με αναλυτές, η ψήφος δεν συνδέθηκε μόνο με το περιεχόμενο της μεταρρύθμισης, που θεωρήθηκε τεχνικά σύνθετο, αλλά και με ευρύτερη δυσαρέσκεια απέναντι στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
Γιατί η απειλή του Ιράν να καταστρέψει εγκαταστάσεις ύδρευσης θα μπορούσε να σημάνει καταστροφή για τις χώρες του Κόλπου

Διεθνή / Γιατί η απειλή του Ιράν για τις εγκαταστάσεις ύδρευσης ίσως σημαίνει «καταστροφή» για τις χώρες του Κόλπου;

Η εύθραυστη ισορροπία στον Κόλπο περνά μέσα από τις μονάδες αφαλάτωσης, από τις οποίες εξαρτάται η καθημερινότητα και η ασφάλεια εκατομμυρίων πολιτών
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια