Το έχουν πάθει όλοι: Ο Γάλλος πρωθυπουργός ψάχνει τα γυαλιά του, ενώ τα φορά

Το έχουν πάθει όλοι: Ο Γάλλος πρωθυπουργός ψάχνει τα γυαλιά του, ενώ τα φορά Facebook Twitter
ΕPA
0

Οι διοπτροφόροι σίγουρα είδαν τον εαυτό τους στο πρόσωπο του Ζαν Καστέξ, όταν ο Γάλλος πρωθυπουργός άρχισε να αναζητά τα γυαλιά του, τα οποία όμως φορούσε.

Ο Καστέξ πήρε τη θέση του πίσω από το βήμα, για συνέντευξη Τύπου, έβγαλε τη μάσκα, έβαλε τα γυαλιά, έριξε αντισηπτικό στα χέρια του και τα έτριψε. Αλλά μία από αυτές τις κινήσεις προφανώς την έκανε μηχανικά, οπότε άρχισε να αναζητά τα γυαλιά του.

«Πού είναι τα γυαλιά μου;», τον έπιασε το μικρόφωνο να αναρωτιέται. Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας έψαξε σε κάθε τσέπη του σακακιού του, κάτω από τη μάσκα και τελικά αποφάσισε να αρχίσει να κάνει δηλώσεις. Είτε παραιτήθηκε από την προσπάθεια να βρει τα γυαλιά του, είτε μόλις είχε καταλάβει ότι ήδη τα φορούσε, κάτι που έχουν πάθει οι περισσότεροι- αν όχι όλοι- οι διοπτροφόροι τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφεντικό της Γιακούζα δικάζεται στις ΗΠΑ για διακίνηση πυρηνικών υλικών

Διεθνή / Αφεντικό της Γιακούζα δικάζεται στις ΗΠΑ για διακίνηση πυρηνικών υλικών

Η δράση του αφεντικού της ιαπωνικής μαφίας αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια μυστικής επιχείρησης της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών των ΗΠΑ - Ο Ιάπωνας μαφιόζος έκανε «προσφορά» στον μυστικό πράκτορα της DEA την αγορά 50 τόνων ουρανίου και θορίου για 6.85 εκατ. δολάρια
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ένοχος ο Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση - Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4,5 ετών

Διεθνή / Ένοχος ο Ντάνι Άλβες για βιασμό - Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4,5 ετών

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Καταλονίας έκρινε ένοχο τον Βραζιλιάνο πρώην ποδοσφαιρικό αστέρα της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Βραζιλίας για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο
NEWSROOM