«Egypt e-visa»: Και ηλεκτρονικά πλέον οι τουριστικές βίζες για την Αίγυπτο

«Egypt e-visa»: Και ηλεκτρονικά πλέον οι τουριστικές βίζες για την Αίγυπτο Facebook Twitter
0

Η Ελλάδα και η Κύπρος συμπεριλαμβάνονται στις πρώτες 41 χώρες όπου η Αίγυπτος θα εφαρμόζει πλέον και ηλεκτρονικό σύστημα για την εξασφάλιση τουριστικής βίζας (της «Egypt e-visa»), χωρίς να χρειάζεται οι ενδιαφερόμενοι να πηγαίνουν στις κατά τόπους πρεσβείες.


Έτσι, οι τουρίστες της Χώρας του Νείλου από τις χώρες αυτές (μεταξύ των οποίων, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Αυστραλία) θα μπορούν να εκδίδουν τη βίζα ηλεκτρονικά , εξοικονομώντας χρόνο και αποφεύγοντας την όποια κούραση.


Η ανακοίνωση αυτή έγινε από τις αρμόδιες αιγυπτιακές αρχές στην 21η Διεθνή Έκθεση Τηλεπικοινωνιών, που άνοιξε τις πύλες της χθες στο Κάιρο και εγκαινιάστηκε από τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, παρουσία μάλιστα του γενικού γραμματέα Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδας Γιώργου Φλωρεντή, που εκπροσώπησε τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά.


Με το νέο αυτό σύστημα, οι τουρίστες από 41 χώρες θα λαμβάνουν την τουριστική τους βίζα ηλεκτρονικά, φτάνει μόνο ο αιτών να διαθέτει την υπηκοότητα της εν λόγω χώρας και το διαβατήριό του να έχει ισχύ τουλάχιστον έξι (6) μηνών. Θα αφορά μία είσοδο στη χώρα και θα έχει το πολύ διάρκεια ενός μήνα.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δημοπρασία που φέρνει το design στο πιο ακριβό του σημείο

Διεθνή / Όλα όσα κρύβει η πώληση της συλλογής Γκούντσμπουργκ, η δημοπρασία design που μπορεί να γράψει ιστορία

Καθρέφτες της Κλοντ Λαλάν, έπιπλα του Ρουλμάν και του Ζαν Ρουαγιέρ, αλλά και έργα των Ρόθκο, Πικάσο και Πωλ Κλέε, συνθέτουν μια συλλογή που φέρνει ξανά στο προσκήνιο το κύρος και τη δύναμη του design.
THE LIFO TEAM
ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΧΑΜΕΝΕΕΙ

Διεθνή / Από το τελεσίγραφο στην εκεχειρία: Το παρασκήνιο της συμφωνίας Χαμενεΐ-Τραμπ

Λίγο πριν η Μέση Ανατολή βρεθεί στο χείλος μιας καταστροφικής σύγκρουσης, μια αιφνιδιαστική διπλωματική στροφή και ένα παρασκηνιακό θρίλερ επαφών, οδήγησαν σε μια εύθραυστη εκεχειρία μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
THE LIFO TEAM
ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Διεθνή / Εκπνέει το τελεσίγραφο Τραμπ: «Είμαστε σε έντονες διαπραγματεύσεις» λέει - Το Ιράν προειδοποιεί για αντίποινα

Παράλληλα, οι πολιτικοί αντίπαλοι του Τραμπ διερωτώνται για την ψυχική υγεία του - Μπορούν να τον απομακρύνουν προσφεύγοντας στην 25η Τροπολογία του Συντάγματος;
THE LIFO TEAM