Έφηβη έπνιξε με μαξιλάρι την 3χρονη αδελφή της «για να ησυχάσει»- Η μητέρα μιλούσε στο τηλέφωνο

Έφηβη έπνιξε με μαξιλάρι την 3χρονη αδελφή της «για να ησυχάσει»- Η μητέρα μιλούσε στο τηλέφωνο Facebook Twitter
Φωτ: wftv9
0

Μια 16χρονη στη Φλόριντα έπνιξε την 3 ετών αδελφή της με ένα μαξιλάρι για να την «ηρεμήσει», ενώ η μητέρα τους μιλούσε στο τηλέφωνο σε ένα ξενοδοχείο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η έφηβη, που ταυτοποίηθηκε από τις αρχές ως η 16χρονη Σαρλίζ Μπελ, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον θάνατο στο ξενοδοχείο MainStay Suites στο Altamonte Springs.

Αστυνομικοί κλήθηκαν στο ξενοδοχείο μετά την αναφορά για ένα παιδιού που δεν ανταποκρινόταν. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ανέφεραν σε ανακοίνωση.

«Η έρευνα συνεχίζεται», δήλωσαν. «Ωστόσο, η προκαταρκτική έρευνα αποκάλυψε ότι η αδελφή είχε τοποθετήσει ένα μαξιλάρι πάνω της για να την ηρεμήσει. Όταν επέστρεψε στο δωμάτιο, η αδελφή της δεν ανταποκρινόταν».

Η μητέρα των κοριτσιών είπε στην αστυνομία ότι δούλευε στο λάπτοπ της, στην κρεβατοκάμαρα του ξενοδοχείου, ενώ οι κόρες της βρίσκονταν στο σαλόνι.

Το 3χρονο κοριτσάκι «έκανε φασαρία», με αποτέλεσμα η μητέρα να ζητήσει από την 16χρονη να «την ησυχάσει εφόσον μιλούσε στο τηλέφωνο για δουλειά», σύμφωνα την αστυνομική αναφορά.

Η μητέρα είπε στους αστυνομικούς ότι επικρατούσε ησυχία για περίπου 10 λεπτά μέχρι που η έφηβη κόρη της μπήκε απότομα στο υπνοδωμάτιο, κρατώντας την αδελφή της που δεν ανταποκρινόταν.

Η μητέρα κάλεσε την Άμεση Δράση ενώ προσπαθούσε να κάνει ΚΑΡΠΑ στο παιδί. «Δεν ανταποκρίνεται», είπε με αγωνία στους διασώστες. «Τα χείλη της γίνονται μπλε».

Στη συνέχεια, ένας διασώστης ρώτησε αν η οικογένεια είχε απινιδωτή, με την 16χρονη να απαντά: «Δεν έχουμε τίποτα. Δεν είμαστε σπίτι. Δεν έχουμε σπίτι».

Μετά την σύλληψή της, η 16χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν υπεύθυνη για τη φροντίδα της αδελφής της τις καθημερινές, καθώς η μητέρα τους εργαζόταν από τις 9:30 π.μ. έως τις 5 μ.μ..

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΣΚ - Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Διεθνή / Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Η ηγεσία της Ακτοφυλακής έχει δεσμευτεί ότι τα σύμβολα «παραμένουν αντίθετα με τις αξίες του σώματος», όμως το πώς θα εφαρμόζεται στην πράξη το νέο καθεστώς παραμένει ανοιχτό
LIFO NEWSROOM
G20 ΣΥΝΟΔΟΣ

Διεθνή / Χωρίς Τραμπ και Πούτιν η σύνοδος της G20: Έκκληση να τερματίσουν «τις συγκρούσεις που προκαλούν τόσο θάνατο»

Η κυβέρνηση Τραμπ μποϊκοτάρει τελείως τις συνομιλίες, καθώς κατηγορεί την κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής ότι καταπιέζει τους λευκούς γαιοκτήμονες
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Διεθνή / Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Την ίδια ώρα, εισαγγελείς στο Μιλάνο έχουν ξεκινήσει έρευνα για Ιταλούς υπηκόους που ενδέχεται να συμμετείχαν σε αυτές τις δολοφονικές «εκδρομές»
LIFO NEWSROOM
Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι - «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Διεθνή / Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι: «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Απρόσμενα θετικό το κλίμα της συνάντησης - «Συμφωνήσαμε σε περισσότερα από όσα περιμέναμε», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος - Τι απάντησε για τον χαρακτηρισμό «φασίστας» που του αποδίδει ο Μαμντάνι
LIFO NEWSROOM
Σεισμός στο Μπανγκλαντές: Πέντε νεκροί και τουλάχιστον 100 τραυματίες

Διεθνή / Σεισμός στο Μπανγκλαντές: Πέντε νεκροί και τουλάχιστον 100 τραυματίες

«Δεν έχω νιώσει ποτέ τέτοιο σεισμό στη ζωή μου. Ήμασταν στο γραφείο όταν άρχισαν να κουνιούνται τα έπιπλα. Τρέξαμε από τις σκάλες και είδαμε κι άλλους ανθρώπους να έχουν ήδη βγει έξω», είπε ένας εργαζόμενος στην Ντάκα
LIFO NEWSROOM