Έβαλε φωτιά στο σπίτι του αφεντικού του επειδή «του το είπαν πνεύματα»

Έβαλε φωτιά στο σπίτι του αφεντικού του επειδή «του το είπαν πνεύματα» Facebook Twitter
Φωτ: Pinellas County Jail
0

Ένας άνδρας από τη Φλόριντα συνελήφθη όταν καταγράφηκε σε βίντεο να βάζει φωτιά στο μελλοντικό σπίτι του αφεντικού του επειδή του το είπαν «πνεύματα».

Ο Thanh Ha καταγράφηκε από πολλαπλές κάμερες παρακολούθησης να πλησιάζει με το ποδήλατό του το υπό κατασκευή σπίτι στο St. Petersburg.

Στη συνέχεια ασφάλισε το ποδήλατο σε μια πινακίδα στοπ πριν μπει στο σπίτι, προσπαθώντας να καλύψει το πρόσωπό του με τα ρούχα του, σύμφωνα με αστυνομικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του WFLA.

Περίπου πέντε λεπτά αργότερα, ο 54χρονος φαίνεται να τρέχει έξω από το σπίτι, να ξεκλειδώνει το ποδήλατο και να απομακρύνεται με ταχύτητα.

Οι υποψήφιοι αγοραστές του σπιτιού αναγνώρισαν τον Thanh Ha ως έναν από τους υπαλλήλους τους, σύμφωνα με τις αρχές.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο 54χρονος ομολόγησε ότι ξεκίνησε τη φωτιά όχι επειδή ήταν θυμωμένος με τον εργοδότη του, αλλά «επειδή του το είπαν πνεύματα».

Ο Thanh Ha κατηγορήθηκε για εμπρησμό δευτέρου βαθμού και η εγγύησή του ορίστηκε στα 10.000 δολάρια, ανέφερε το WFLA.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

LiFO politics / Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

Θα καταφέρει ο χαρισματικός, νεοεκλεγείς δήμαρχος της Νέας Υόρκης να υλοποιήσει τις σημαντικές εξαγγελίες του; Είναι πράγματι αντισυστημικός, όπως παρουσιάζεται, και ποιες θα είναι οι πρώτες του αποφάσεις; Στο σημερινό επεισόδιο του πόντκαστ της LiFO Politics, η Βασιλική Σιούτη συζητά με τον Θοδωρή Καρναβά, καθηγητή Γενετικής και απόφοιτο του τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Κολούμπια, που ζει στη Νέα Υόρκη, για τα αισιόδοξα μηνύματα της εκλογής του αλλά και για τις επιφυλάξεις που εκφράζονται.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Διεθνή / Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Ο Ουκρανός πρόεδρος έχει δηλώσει πως θα συνεργαστεί πλήρως με κάθε είδους έρευνα, τη στιγμή που οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο είναι ή υπήρξαν στενοί συνεργάτες του
LIFO NEWSROOM