Δύο επιβατικά αεροσκάφη συγκρούστηκαν στην πίστα του αεροδρομίου στο Τελ - Αβίβ

Δύο επιβατικά αεροσκάφη συγκρούστηκαν στην πίστα του αεροδρομίου στο Τελ - Αβίβ Facebook Twitter
0

Δύο επιβατικά αεροσκάφη συγκρούστηκαν στους διαδρόμους της πίστας του αεροδρομίου του Τελ Αβίβ, χωρίς να υπάρξουν θύματα μετέδωσε το πρακτορείο επικαλούμενο το ισραηλινό ραδιοσταθμό «Γκαλέι Τσαχάλ».

Σύμφωνα με τον ισραηλινό ραδιοσταθμό, κατά την διάρκεια της ρυμούλκησης του, το αεροσκάφος της γερμανικής εταιρείας Germania προσέκρουσε στο αεροσκάφος του εθνικού αερομεταφορέα του Ισραήλ El Al, το οποίο ήταν έτοιμο προς απογείωση.

«Η πτήση ακυρώθηκε και οι επιβάτες μεταφέρθηκαν από το αεροσκάφος στο χώρο των επιβατών. Δεν υπάρχουν τραυματίες» μετέδωσε ο ισραηλινός ραδιοσταθμός.

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Habeas corpus: Η κυβέρνηση Τραμπ σκέφτεται να καταργήσει το δικαίωμα των κρατουμένων να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη

Διεθνή / Habeas corpus: Η κυβέρνηση Τραμπ σκέφτεται να καταργήσει το δικαίωμα των κρατουμένων να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη

Το habeas corpus αποτελεί θεμελιώδη αρχή του αγγλοσαξονικού δικαίου - Το Σύνταγμα των ΗΠΑ επιτρέπει την αναστολή της νομικής αυτής προστασίας μόνο «σε περιπτώσεις εξέγερσης ή εισβολής»
LIFO NEWSROOM