Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Κύπρο για τη σύνοδο κορυφής με Ελλάδα και Ισραήλ

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Κύπρο για τη σύνοδο κορυφής με Ελλάδα και Ισραήλ Facebook Twitter
EPA
0

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας που έχει λάβει η κυπριακή Αστυνομία, από το αεροδρόμιο Λάρνακας μέχρι τη Λευκωσία, για την τριμερή Σύνοδο των ηγετών Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ.


Στο αεροδρόμιο και στο προεδρικό μέγαρο στην Λευκωσία βρίσκονται οι δορυφορικές μονάδες της Αστυνομίας.

Ελικόπτερα της Δύναμης περιπολούν από αέρος, ενώ αστυνομικοί βρίσκονται σε διάφορα σημεία της διαδρομής, από το αεροδρόμιο μέχρι την Λευκωσία.

Ένοπλοι αστυνομικοί βρίσκονται εκτός αλλά και εντός του προεδρικού Μεγάρου όπου αισθητή είναι και η παρουσία των ανδρών ασφαλείας του πρωθυπουργού του Ισραήλ. 

Μάλιστα στην είσοδο έχει τοποθετηθεί και ηλεκτρονική αψίδα για τον έλεγχο όσων μπαίνουν στο Μέγαρο. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 To μοναδικό παιδί της Παλαιστίνιας γιατρού που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς, θα μεταφερθεί στην Ιταλία για να υποβληθεί σε επέμβαση

Διεθνή / To μοναδικό παιδί της Παλαιστίνιας γιατρού που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς, θα μεταφερθεί στην Ιταλία για να υποβληθεί σε επέμβαση

Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί μόλις δοθούν οι αναγκαίες άδειες και πως ο Αδάμ θα μεταφερθεί στην Ιταλία συνοδευόμενος από την θεία του και τα παιδιά της
LIFO NEWSROOM