The Doodle Boy: Πώς ένας 12χρονος με τις ζωγραφιές του κατάφερε να κλείσει συμφωνία με τη Nike

The Doodle Boy: Πώς ένας 12χρονος με τις ζωγραφιές του κατάφερε να κλείσει συμφωνία με τη Nike Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / FACEBOOK - The doodle boy
0

Τι και αν είναι μόλις 12 ετών, ένα αγόρι από την Αγγλία κατάφερε να κλείσει συμφωνία με τη Nike.

Ο λόγος για τον μικρό Τζο Γουέιλ, γνωστός ως «The Doodle Boy», ο οποίος με τις ζωγραφιές του μάγεψε τον πολυεθνικό κολοσσό στο sportswear, ο οποίος του πρότεινε συνεργασία σε «ορισμένα ειδικά έργα».

«Ανακοινώνουμε πως ο Τζο είναι πλέον μέλος της οικογένειας της Nike. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι» ανέφερε στο CNN το πρακτορείο του, Loveblood Creative, με γραπτή του δήλωση.

Ο πατέρας του σχολιάζοντας το γεγονός εξέφρασε τον ενθουσιασμό του γιου του, σημειώνοντας πως ένα όνειρό του έγινε πραγματικότητα.

«Ο Τζο είναι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα ενταχθεί στην οικογένεια της Nike, αγαπά απόλυτα τη διάσημη μάρκα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γκρέγκορι Γουέιλ. «Ένα όνειρό του, έγινε πραγματικότητα» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το CNN, o  Τζο δημοσιεύει τα σχέδιά του του στους 120.000 ακόλουθους στο Instagram. Πέρσι, πραγματοποίησε την πρώτη του ατομική έκθεση σε μία γκαλερί στη γενέτειρά του, Shrewsbury, στην κεντρική Αγγλία.

Η δουλειά του έχει αναγνωριστεί και από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη Δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ. Ο 12χρονος είχε σχεδιάσει την περιοδεία του βασιλικού ζεύγους το Δεκέμβριο του 2020. Eκείνη την εποχή, σε ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, το βασιλικό ζεύγος τον ευχαρίστησε λέγοντας, «συνέχισε την εξαιρετική δουλειά!».

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε ποτέ αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Διεθνή / Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε επιπλέον πως η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις πρώτες χώρες που απέστειλαν όπλα και πυρομαχικά στην Ουκρανία, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε πόλεις με πολυάριθμη ελληνική διασπορά
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Τα email στάλθηκαν πέντε ημέρες μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ο οποίος εξέτισε 13 μήνες φυλάκισης, μεταξύ άλλων για απόπειρα εμπλοκής ανηλίκου σε πορνεία
THE LIFO TEAM
ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΟΛΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΛΟΥΠΙΤΑ ΝΙΟΝΓΚΟ

Διεθνή / «Ρωτήστε τον Όμηρο»: Αντιδράσεις στα social μετά την επίθεση Μασκ σε Νόλαν και Νιόνγκο για την Οδύσσεια

Χρήστες στα social επισημαίνουν πως το να επιλέγεις μια «όμορφη μαύρη γυναίκα δεν αντιβαίνει με κανέναν τρόπο, σχήμα ή μορφή» σε αυτά που γράφτηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια
THE LIFO TEAM
«Οι ΗΠΑ πρέπει να είναι προσεκτικές στην προμήθεια όπλων προς την Ταϊβάν», προειδοποιεί ο Σι τον Τραμπ

Διεθνή / «Οι ΗΠΑ πρέπει να είναι προσεκτικές στην προμήθεια όπλων προς την Ταϊβάν», προειδοποιεί ο Σι τον Τραμπ

«Η σχέση με την Κίνα και με τον πρόεδρο Σι είναι εξαιρετική, και οι δύο καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να παραμείνει έτσι», έγραψε σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM