Δολοφονήθηκε δημοσιογράφος στο Βόρειο Καύκασο

Δολοφονήθηκε δημοσιογράφος στο Βόρειο Καύκασο Facebook Twitter
2

Όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές του Βόρειου Καυκάσου στη Ρωσία, ο 26χρονος δημοσιογράφος Κάσμπεκ Γκεκίγεφ, δέχθηκε έναν πυροβολισμό στο κεφάλι χθες Τετάρτη βράδυ, στη δημοκρατία Καμπαρντίνο-Μπαλκάρια την ώρα που επέστρεφε σπίτι του από τον τηλεοπτικό σταθμό, στον οποίο εργαζόταν.

Το τραγικό χτύπημα έχει ως στόχο τον συνήθη εκφοβισμό των ανθρώπων των ΜΜΕ στη χώρα.

Όπως δήλωσε στο πρακτορείο Interfax o επικεφαλής της Δημοκρατίας Καμπαρντίνο-Μπαλκάρια, Άρσεν Κανόκοφ, «είναι πιθανό η δολοφονία να διαπράχθηκε με στόχο να τρομοκρατηθούν άλλοι δημοσιογράφοι».

Οι αστυνομικές αρχές πραγματοποιούν έρευνα και αποδίδουν τη δολοφονία σε πιθανό χτύπημα «τοπικών οργανώσεων».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σχεδόν 300 εκατομμύρια άνθρωποι κινδυνεύουν να πεθάνουν από ασιτία

Διεθνή / Σχεδόν 300 εκατ. άνθρωποι στον κόσμο κινδυνεύουν να πεθάνουν από ασιτία

Οι περικοπές στην ανθρωπιστική βοήθεια, οι συγκρούσεις, η κλιματική και οικονομική κρίση συμβάλλουν στην έκτη συνεχόμενη αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που βρίσκονται αντιμέτωποι με τον υποσιτισμό
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Με το «έτσι θέλω» υπέρβαροι πολίτες υφίστανται έλεγχο και μετρήσεις βάρους δημσίως

Διεθνή / Τουρκία: Με το «έτσι θέλω» υπέρβαροι πολίτες υφίστανται έλεγχο και μετρήσεις βάρους δημσίως

Η νέα καμπάνια της Τουρκίας για την παχυσαρκία προκαλεί έντονες αντιδράσεις, καθώς πολίτες μετρώνται για ΔΜΣ σε πλατείες χωρίς σαφείς κανόνες προστασίας προσωπικών δεδομένων
LIFO NEWSROOM
«Είναι ένας κόπανος που καλά θα κάνει να το βουλώσει» - Η χυδαία επίθεση του Τραμπ στον Σπρίνγκστιν

Διεθνή / «Αυτό το αποξηραμένο δαμάσκηνο καλά θα κάνει να το βουλώσει» - Η χυδαία επίθεση του Τραμπ στον Μπρους Σπρίνγκστιν

Ο θρύλος της αμερικανικής ροκ έχει αποκαλέσει τον Τραμπ «ακατάλληλο» για το αξίωμα του προέδρου και έχει χαρακτηρίσει τη κυβέρνησή του «διεφθαρμένη»
LIFO NEWSROOM
Πάπας Λέων: Η ομοφοβική ρητορική του αδελφού του κατά των τρανς στα social media

Διεθνή / Πάπας Λέων: Η ομοφοβική ρητορική του αδελφού του κατά των τρανς στα social media

Οι ομοφοβικές, εθνικιστικές και βαθιά ρατσιστικές αναρτήσεις του στο Facebook βρίσκονται στο μικροσκόπιο μετά την ανάδειξη του αδελφού του σε νέο επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Έχω διαβάσει το βιβλίο της Άννας Πολιτικόφσκαγια το Μυστικό ημερολόγιο του Πούτιν και έτυχε εκεί, αλλά και κάπου αλλού να διαβάσω για την Καμπαρντινία ή Καμπαρντινο-μπαλκαρία. Πρόκειται για μια περιοχή στο μέγεθος της Έυβοιας, με δικό της νόμισμα και επίσημη κυβέρνηση τη... Μαφία. Το πρότυπο της Καμπαρντινίας φαίνεται ότι έχει και ο ντόπιος υπόκοσμος στο μυαλό του, τι τις θέλεις τώρα τις ΕΕ και τα συναφή. Αντρίκια πράματα. Καμπαρντινία. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κι εδώ ο ειρωνικός μου τόνος. Οι δημοσιογράφοι αυτοί είναι ήρωες. Καρδιά πολιτικόφσκαγια. Ω γλυκύ μου έαρ. Πέθανες όχι πλήρης ημερών, αλλά πλήρης αξιών.
Έχω διαβάσει το βιβλίο της Άννας Πολιτκόφσκαγια το Μυστικό ημερολόγιο του Πούτιν και έτυχε και κάπου αλλού να διαβάσω για την Καμπαρντινία ή Καμπαρντινο-μπαλκαρία. Πρόκειται για μια περιοχή στο μέγεθος της Έυβοιας, με δικό της νόμισμα και επίσημη κυβέρνηση τη... Μαφία. Το πρότυπο της Καμπαρντινίας φαίνεται ότι έχει και ο ντόπιος υπόκοσμος στο μυαλό του, τι τις θέλεις τώρα τις ΕΕ και τα συναφή. Αντρίκια πράματα. Καμπαρντινία. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κι εδώ ο ειρωνικός μου τόνος. Οι δημοσιογράφοι αυτοί είναι ήρωες. Καρδιά πολιτικόφσκαγια. Ω γλυκύ μου έαρ. Πέθανες όχι πλήρης ημερών, αλλά πλήρης αξιών.