Δημοσκόπηση: Νικήτρια στον πρώτο γύρο η Λεπέν με αυξημένο ποσοστό

Δημοσκόπηση: Νικήτρια στον πρώτο γύρο η Λεπέν με αυξημένο ποσοστό Facebook Twitter
3

Η Μαρίν Λε Πεν, που ηγείται της ακροδεξιάς στη Γαλλία, αυξάνει το ποσοστό της στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, ενώ τελικά εκτιμάται ότι θα χάσει με διαφορά στο δεύτερο γύρο, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση (BVA-Salesforce) που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.


Η νέα δημοσκόπηση προβλέπει πως το Εθνικό Μέτωπο κερδίζει ποσοστό 27,5% στον πρώτο γύρο των εκλογών που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Απριλίου, ενώ το ποσοστό αυτό είναι αυξημένο κατά 2,5% από την προηγούμενη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου.


Ο ανεξάρτητος υποψήφιος του κέντρου, Εμανουέλ Μακρόν φαίνεται να έρχεται στη δεύτερη θέση στον πρώτο γύρο, με ποσοστό 21% των ψήφων. Το ποσοστό του, είναι μειωμένο κατά μία μονάδα από την προηγούμενη δημοσκόπηση. Στην τρίτη θέση, ακολουθεί ο συντηρητικός Φρανσουά Φιγιόν, με ποσοστό 19%, το οποίο επίσης έχει μειωθεί κατά μία μονάδα, από την προηγούμενη δημοσκόπηση.

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ναυάγιο που άφησε πίσω της η μάχη του Νέλσον βρέθηκε στην Κοπεγχάγη

Διεθνή / Το ναυάγιο που άφησε πίσω της η μάχη του Νέλσον βρέθηκε στην Κοπεγχάγη

Στο σημείο έχουν ήδη βρεθεί κανόνια, παπούτσια, κομμάτια από στολές, διακριτικά, μπουκάλια και ανθρώπινα λείψανα, ενώ οι αρχαιολόγοι δουλεύουν με πίεση χρόνου, επειδή η περιοχή συνδέεται με το μεγάλο κατασκευαστικό project του Lynetteholm.
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑ

Διεθνή / Ρεκόρ απασχόλησης στην Ισπανία με τους ασφαλισμένους να φτάνουν τα 22 εκατομμύρια

Ο αριθμός των ασφαλισμένων έφτασε σε ιστορικό υψηλό τον Μάρτιο, χάρη στην Εβδομάδα του Πάσχα, αφού δημιουργήθηκαν περισσότερες από 211.000 θέσεις εργασίας και η ανεργία σημείωσε μικρή πτώση
THE LIFO TEAM
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΗΤΕΡΑ

Διεθνή / Savannah Guthrie: «Συνεχίζω να πιστεύω» - Το συγκινητικό μήνυμα της παρουσιάστριας ενώ η μητέρα της αγνοείται

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε πρόσφατες στιγμές που την οδήγησαν να αμφισβητήσει την πίστη της, λίγες μέρες αφότου η αναζήτηση της εξαφανισμένης μητέρας της ξεπέρασε τους δύο μήνες
THE LIFO TEAM
ΜΠΑΡ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΙΝΗΤΟ ΗΠΑ

Διεθνή / «Ανθίζουν» τα μπαρ και τα εστιατόρια που απαγορεύουν τα κινητά - «Αποσύνδεση για πλήρη σύνδεση»

Στις ΗΠΑ αναδύεται μια νέα τάση: μπαρ και εστιατόρια χωρίς τηλέφωνα, όπου οι πελάτες καλούνται να αφήσουν τις συσκευές τους και να ζήσουν μια εμπειρία πλήρους αποσύνδεσης, επικεντρωμένοι στην παρέα, το φαγητό και τη στιγμή
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Λόγω εκλογικού συστήματος στη Γαλλία,τα φασισταριά και οι λαϊκιστές είναι δύσκολο να ανέβουν στην εξουσία. Στον δεύτερο γύρο οι Γάλλοι αποδεδειγμένα λειτουργούν με γνώμονα την κοινή λογική και το δημοκρατικό τους ένστικτο. Καμία σχέση με τον μπούφο Ελληνάρα.
Ποιοι ειναι τα φασισταρια; Επειδη το λεει το αρθρο; Το κομμα της Λε Πεν ειναι ενα πατριωτικο κομμα, απο που προκυπτει οτι ειναι ακροδεξιο; Ποιες ειναι οι ακροδεξιες του θεσεις; Επειδη θελει να βαλει φραγμο στην ανεξελεγκτη μεταναστευση; Τοτε σχεδον ολοι οι νοημονες Ευρωπαιοι ειναι ακροδεξιοι! Η μηπως το οτι αρνηθηκε να βαλει μαντηλα στον ιμαμη; Και αυτο ακροδεξιο;Και αλλο ο πατερας Λε Πεν, αλλο η κορη του, δεν ειναι το ιδιο.Βεβαια ολα ειναι σχετικα και με την σκοπια αυτουνου που κανει τον χαρακτηρισμο. Αν ειναι ακροαριστερος, τοτε και το κεντρο ειναι ακροδεξια.. Οχι για σενα προσωπικα, γενικα μιλαω.
φίλε Vardaris το κόμμα της Λεπέν είναι η φυσική συνέχεια του ακροδεξιού πατέρας της, απλά άλλαξε ρητορική προφανώς για να μπορέσει να πλησιάσει την εξουσία, πράγμα το οποίο πετυχαίνει. Είναι σαν να έρχεται η κόρη Μιχαλολιάκου μετά από 10 χρόνια και προσπαθεί να σου πουλήσει light εθνοπατριωτισμό. Θα τον αγοράσεις?