Δημοσκόπηση: Νικήτρια στον πρώτο γύρο η Λεπέν με αυξημένο ποσοστό

Δημοσκόπηση: Νικήτρια στον πρώτο γύρο η Λεπέν με αυξημένο ποσοστό Facebook Twitter
3

Η Μαρίν Λε Πεν, που ηγείται της ακροδεξιάς στη Γαλλία, αυξάνει το ποσοστό της στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, ενώ τελικά εκτιμάται ότι θα χάσει με διαφορά στο δεύτερο γύρο, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση (BVA-Salesforce) που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.


Η νέα δημοσκόπηση προβλέπει πως το Εθνικό Μέτωπο κερδίζει ποσοστό 27,5% στον πρώτο γύρο των εκλογών που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Απριλίου, ενώ το ποσοστό αυτό είναι αυξημένο κατά 2,5% από την προηγούμενη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου.


Ο ανεξάρτητος υποψήφιος του κέντρου, Εμανουέλ Μακρόν φαίνεται να έρχεται στη δεύτερη θέση στον πρώτο γύρο, με ποσοστό 21% των ψήφων. Το ποσοστό του, είναι μειωμένο κατά μία μονάδα από την προηγούμενη δημοσκόπηση. Στην τρίτη θέση, ακολουθεί ο συντηρητικός Φρανσουά Φιγιόν, με ποσοστό 19%, το οποίο επίσης έχει μειωθεί κατά μία μονάδα, από την προηγούμενη δημοσκόπηση.

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Ο Παλαιστίνιος ακτιβιστής Μαχμούντ Χαλίλ κινδυνεύει να συλληφθεί ξανά

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Παλαιστίνιος ακτιβιστής Μαχμούντ Χαλίλ κινδυνεύει να συλληφθεί ξανά

«Η πόρτα μπορεί να άνοιξε για πιθανή εκ νέου κράτηση στο μέλλον, αλλά αυτό δεν σταματά τη δέσμευσή μας στην Παλαιστίνη, στη Δικαιοσύνη και τη λογοδοσία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Χαλίλ
THE LIFO TEAM
Ισπανία:

Διεθνή / Ισπανία: Μετεωρολόγοι πέφτουν θύματα μίας αυξανόμενης «ρητορικής μίσους», αποκαλύπτει έρευνα

Η υπουργός Περιβάλλοντος δήλωσε ότι οι επιθέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επηρεάζουν την αντίληψη για τη μετεωρολογία και υποτιμούν το έργο των επιστημόνων
THE LIFO TEAM
ΕΛΒΕΤΙΑ CRANS MONTANA ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ

Διεθνή / Ελβετία: H υπάλληλος του μπαρ που φέρεται να κρατούσε τα βεγγαλικά δεν γνώριζε τους κινδύνους, αναφέρει η οικογένειά της

Υπενθυμίζεται ότι οι Γάλλοι ιδιοκτήτες του μπαρ κατηγορούνται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, σωματική βλάβη εξ αμελείας και εμπρησμό εξ αμελείας
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει τις ένοπλες δυνάμεις στη Μινεσότα

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει στρατό στη Μινεσότα - «Θα θέσω σε εφαρμογή τον Νόμο περί Εξέγερσης»

Στόχος του Αμερικανού προέδρου είναι η καταστολή των διαδηλώσεων που έχουν ξεσπάσει μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό μίας γυναίκας από πράκτορα της Υπηρεσίας Μετανάστευσης (ICE)
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Λόγω εκλογικού συστήματος στη Γαλλία,τα φασισταριά και οι λαϊκιστές είναι δύσκολο να ανέβουν στην εξουσία. Στον δεύτερο γύρο οι Γάλλοι αποδεδειγμένα λειτουργούν με γνώμονα την κοινή λογική και το δημοκρατικό τους ένστικτο. Καμία σχέση με τον μπούφο Ελληνάρα.
Ποιοι ειναι τα φασισταρια; Επειδη το λεει το αρθρο; Το κομμα της Λε Πεν ειναι ενα πατριωτικο κομμα, απο που προκυπτει οτι ειναι ακροδεξιο; Ποιες ειναι οι ακροδεξιες του θεσεις; Επειδη θελει να βαλει φραγμο στην ανεξελεγκτη μεταναστευση; Τοτε σχεδον ολοι οι νοημονες Ευρωπαιοι ειναι ακροδεξιοι! Η μηπως το οτι αρνηθηκε να βαλει μαντηλα στον ιμαμη; Και αυτο ακροδεξιο;Και αλλο ο πατερας Λε Πεν, αλλο η κορη του, δεν ειναι το ιδιο.Βεβαια ολα ειναι σχετικα και με την σκοπια αυτουνου που κανει τον χαρακτηρισμο. Αν ειναι ακροαριστερος, τοτε και το κεντρο ειναι ακροδεξια.. Οχι για σενα προσωπικα, γενικα μιλαω.
φίλε Vardaris το κόμμα της Λεπέν είναι η φυσική συνέχεια του ακροδεξιού πατέρας της, απλά άλλαξε ρητορική προφανώς για να μπορέσει να πλησιάσει την εξουσία, πράγμα το οποίο πετυχαίνει. Είναι σαν να έρχεται η κόρη Μιχαλολιάκου μετά από 10 χρόνια και προσπαθεί να σου πουλήσει light εθνοπατριωτισμό. Θα τον αγοράσεις?