ΤΩΡΑ!

Δημοσιογράφος του RT παραιτείται on-air καταγγέλλοντας τη ρωσική επέμβαση

Δημοσιογράφος του RT παραιτείται on-air καταγγέλλοντας τη ρωσική επέμβαση Facebook Twitter
2

Ενώ βρισκόταν στον «αέρα» του καναλιού παραιτήθηκε η αμερικανίδα δημοσιογράφος του Russia Today, Λιζ Ουόλ καταγγέλλοντας την ρωσική επέμβαση στην Κριμαία και εκφράζοντας την αντίθεση της στην υποστήριξη που παρέχει το δίκτυο στη ρωσική κυβέρνηση.

Όπως εξήγησε τα ηθικά διλήμματα που αντιμετώπιζε ήταν αυτά που την οδήγησαν στην παραίτηση.  «Αυτός είναι ο λόγος προσωπικά, που δεν μπορώ να είμαι μέρος ενός δικτύου που χρηματοδοτείται από τη ρωσική κυβέρνηση και που εξωραΐζει τις ενέργειες του Πούτιν», είπε.

«Είμαι υπερήφανη που είμαι αμερικανίδα και πιστεύω στη διάδοση της αλήθειας, αυτός είναι ο λόγος, που παραιτούμαι από αυτό το δελτίο ειδήσεων» επισήμανε και πρόσθεσε ότι ο σύντροφός της είναι γιατρός σε αμερικανική στρατιωτική βάση και «βλέπει από πρώτο χέρι το τίμημα που πληρώνουν οι άνθρωποι γι αυτήν τη χώρα».

2

ΤΩΡΑ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΚΟΥΒΑ

Διεθνή / «Να προσέχουν»: Γιατί ο Τραμπ απειλεί Κολομβία και Κούβα μετά την επίθεση στη Βενεζουέλα

Έκκληση από τον πρόεδρο της Κούβας, προς τις χώρες της Λατινικής Αμερικής να «συσπειρωθούν» απέναντι στις ΗΠΑ - «Κούβα και Βενεζουέλα, μία σημαία! Κάτω ο ιμπεριαλισμός!»
THE LIFO TEAM
New York Times: Η επίθεση Τραμπ στη Βενεζουέλα είναι παράνομη και ωθεί τις ΗΠΑ σε διεθνή κρίση

Διεθνή / New York Times: Η επίθεση Τραμπ στη Βενεζουέλα είναι παράνομη και ωθεί τις ΗΠΑ σε διεθνή κρίση

Αν υπάρχει ένα κυρίαρχο μάθημα από τις αμερικανικές εξωτερικές υποθέσεις του περασμένου αιώνα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι ότι η προσπάθεια εκδίωξης ακόμη και του πιο αξιοθρήνητου καθεστώτος μπορεί να χειροτερέψει τα πράγματα
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
'Ντάξει. Είναι περήφανη που είναι Αμερικανή... Γιατί οι Αμερικανοί είναι γνωστοί φιλειρηνιστές. Για την ειρήνη έχουν ξεκοιλιάσει την υφήλιο, μη σας μπαίνουν ιδέες.Κατά τα άλλα, καλά τα 'πε.