Διαζύγιο λόγω ασχήμιας

Διαζύγιο λόγω ασχήμιας Facebook Twitter
7

Ένας άντρας στην Κίνα πρόσφατα πήρε διαζύγιο και στη συνέχεια έκανε μήνυση στη γυναίκα του επειδή γέννησε άσχημο μωρό. Όχι μόνο κέρδισε τη δίκη αλλά η πρώην γυναίκα του τώρα είναι υποχρεωμένη να τον αποζημιώσει με 100.000 ευρώ, γράφει το Worldcrunch.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Feng Jian σοκαρίστηκε όταν αντίκρισε τη νεογέννητη κόρη του: όχι μόνο δεν έμοιαζε με κανέναν από τους δύο γονείς αλλά ήταν και «εξαιρετικά άσχημη», όπως είπε.

Αρχικά ο Feng υποψιάστηκε ότι η γυναίκα του ήταν άπιστη, όμως ένα τεστ DNA επιβεβαίωσε ότι αυτός είναι ο πατέρας. Η γυναίκα του παραδέχτηκε τελικά ότι πριν τον γνωρίσει είχε ξοδέψει 80.000 ευρώ σε επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής.

Αυτό ώθησε τον άντρα να κάνει μήνυση για «παραπλάνηση». Το δικαστήριο συμφώνησε μαζί του και αποφάσισε ότι η γυναίκα τώρα πρέπει να τον αποζημιώσει χρηματικά.

Τρία εκατομμύρια Κινέζοι υποβάλλονται σε πλαστική χειρουργική κάθε χρόνο. Η αγορά αυτών των υπηρεσιών έχει ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 10%, αρκετά υψηλότερο από τον παγκόσμιο μέσο όρο του 6%.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα»: Η Κομισιόν παίρνει αποστάσεις από τη δήλωση της Ριμπέρα

Διεθνή / «Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα»: Η Κομισιόν παίρνει αποστάσεις από τη δήλωση της Ριμπέρα

Η Τερέσα Ριβέρα κατηγόρησε για πρώτη φορά δημόσια το Ισραήλ ότι διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα, προκαλώντας αντιδράσεις από το Τελ Αβίβ και αποστασιοποίηση της ΕΕ
LIFO NEWSROOM
Σερβία: «Βούτσιτς φύγε» - Δακρυγόνα και συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας

Διεθνή / Σερβία: «Βούτσιτς φύγε» - Δακρυγόνα και συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας

Οι διαδηλωτές συνεπλάκησαν με την αστυνομία μπροστά από τη φιλοσοφική σχολή και πέταξαν φωτοβολίδες, ενώ η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Η απόφαση των Βρυξελλών για την Google ήταν αναμενόμενη, καθώς από το 2023 η ΕΕ είχε προειδοποιήσει ότι θα επιδιώξει ακόμη και διάσπαση δραστηριοτήτων στον κλάδο του Adtech, χωρίς αυτό να αποφασιστεί στο παρόν στάδιο
LIFO NEWSROOM
«Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

Διεθνή / «Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

«Είμαι ευγνώμων που γλίτωσα, αλλά την ίδια στιγμή είμαι πάρα πολύ θυμωμένη, γιατί χάθηκαν συνάδελφοί μου και τόσοι άλλοι άνθρωποι», δήλωσε
LIFO NEWSROOM
Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού από «σκιά» στο προσκήνιο: Ποιος είναι ο 39χρονος πιθανός επόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας

Διεθνή / Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού από την «σκιά» στο προσκήνιο: Ο 39χρονος πιθανός επόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας

Ο Σεμπαστιάν Λεκόρνου, ο πιο σταθερός υπουργός στην κυβέρνηση Μακρόν, ετοιμάζεται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη γαλλική πολιτική σκηνή, με κεντρικό ρόλο στην ενίσχυση της άμυνας της χώρας.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ.... ---- ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΗΝ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΠΑΝΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΝΑ ΚΟΛΛΑΡΟ ---ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ? ΣΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ ???? ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ....-----ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!!!!!!!
Να ήταν ο εαυτός της και να μην έμπαινε στη διαδικασία να κανει τόσες πλαστικές. Για να μην πούμε για τις γυναίκες που βάφονται σαν τα κομμάντο με τόσο make up και αλλιώς τις βλέπεις το βράδι και αλλιώς το πρωί(Και προσωπικά δεν κάνω κατάχρηση αλκοόλ)