Διαψεύδει τις κατηγορίες σε βάρος του σεφ του ο εργαζόμενος που τον άφησαν γυμνό στην κουζίνα

Απόλυση σεφ από 5άστερο ξενοδοχείο: «Ήταν πλάκα» δηλώνει το φερόμενο θύμα Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Διαψεύδει όλες τις κατηγορίες σε βάρος του σεφ του, ο υπάλληλος που φέρεται να υπέστη «εξευτελιστικό καψόνι», σε 5στερο ξενοδοχείο της Γαλλίας.

Το φερόμενο ως θύμα, διέψευσε σήμερα τα δημοσιεύματα κάνοντας λόγο για μία πλάκα μεταξύ συναδέλφων. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, στις 2 Δεκεμβρίου ο υπάλληλος ήταν δεμένος, γυμνός, σε μια καρέκλα, με ένα μήλο στο στόμα και ένα καρότο ανάμεσα στους μηρούς, ενώ μπροστά ήταν ο σεφ και άλλοι υπάλληλοι του 5άστερου ξενοδοχείου. Όταν το περιστατικό έγινε γνωστό, ο διάσημος σεφ απολύθηκε.

«Διαψεύδω όλες τις κατηγορίες σε βάρος του πρώην σεφ μου, του Ορελιάν Λαρζό. Ένα καρότο ανάμεσα στους γλουτούς; Αλήθεια; Αλήθεια; Επίθεση; Όλα αυτά είναι ψέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Instagram. Από τη μεριά του ο σεφ υποστηρίζει ότι «τα καταγγελλόμενα γεγονότα δεν αντιπροσωπεύουν την αλήθεια» και δήλωσε «συντετριμμένος» από τις επιθέσεις σε βάρος της τιμής και της υπόληψής του. «Καταδικάζω κάθε μορφή κακομεταχείρισης, καψονιών ή εξευτελισμού (…) και ποτέ δεν θα εμπλακώ σε τέτοια συμπεριφορά», τόνισε.

Η διεύθυνση του ομίλου Hyatt, στον οποίο ανήκει το 5στερο ξενοδοχείο, ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ενημερώθηκε «για ένα ανησυχητικό συμβάν μέσα στον χώρο του ξενοδοχείου και για τα βίντεο που κυκλοφόρησαν. Διεξήχθη έρευνα και ελήφθησαν οι κατάλληλες αποφάσεις». Ο εργαζόμενος παραιτήθηκε αυτοβούλως από το ξενοδοχείο καθώς έφυγε για να εργαστεί σε ένα ξενοδοχείο του Παρισιού. Παρότι δεν έχει υπάρξει κάποια μήνυση, η εισαγγελία ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα για το συμβάν.

Με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ / AFP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ - Χαμάς: Ο Τράμπ ανακοίνωσε συμφωνία για απελευθέρωση των Ομήρων

Διεθνή / Ισραήλ - Χαμάς: Ο Τράμπ ανακοίνωσε συμφωνία για απελευθέρωση των Ομήρων

Κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς για απελευθέρωση των ομήρων  ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πετυχαίνοντας έτσι ένα σημαντικό βήμα προς τη λήξη του πολέμου. 
LIFO NEWSROOM
«Τα στέλνουν να σκοτωθούν»: Κολομβιανοί μισθοφόροι εκπαιδεύουν παιδιά στον πόλεμο του Σουδάν

Διεθνή / «Τα στέλνουν να σκοτωθούν»: Κολομβιανοί μισθοφόροι εκπαιδεύουν παιδιά στον πόλεμο του Σουδάν

Πρώην στρατιώτες που στρατολογήθηκαν από ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας περιγράφουν πώς εκπαίδευαν ανήλικους μαχητές υπό την αιγίδα παραστρατιωτικών δυνάμεων
LIFO NEWSROOM
Υπό πίεση το Βέλγιο: Η Δύση ζητά τη χρήση ρωσικών περιουσιακών στοιχείων για την Ουκρανία

Διεθνή / Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη ζητούν να ανοίξουν τα ρωσικά κεφάλαια για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας

Το Βέλγιο δέχεται αυξανόμενη πίεση από ΗΠΑ και Ευρωπαίους συμμάχους να επιτρέψει τη χρήση παγωμένων ρωσικών περιουσιακών στοιχείων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας, καθώς ο πόλεμος και οι ανάγκες ανοικοδόμησης εντείνονται
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ θέλει να αναμορφώσει τις πωλήσεις φαρμάκων - Εταιρεία που συνδέεται με τον γιο του επωφελείται

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να αναμορφώσει τις πωλήσεις φαρμάκων - Εταιρεία που συνδέεται με τον γιο του επωφελείται

Κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες θα συναντηθούν με τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και αξιωματούχους της κυβέρνησης Τραμπ για να συζητήσουν τη μελλοντική αγορά φαρμάκων, με τη BlinkRx να διαδραματίζει κεντρικό ρόλο
LIFO NEWSROOM
Η νέα Δεξιά της Βρετανίας: 7 πολιτικές «copy-paste» από το MAGA του Τραμπ

Διεθνή / Η νέα Δεξιά της Βρετανίας: Επτά πολιτικές «copy-paste» από το MAGA του Τραμπ

Οι Βρετανοί Συντηρητικοί αντιγράφουν τις πολιτικές του Ντόναλντ Τραμπ, από τις μαζικές απελάσεις μέχρι την απόρριψη διεθνών συμφωνιών. Η Κέμι Μπάντενοκ φέρνει το “Make America Great Again” στο Ηνωμένο Βασίλειο, προκαλώντας πολιτικό σεισμό ενόψει εκλογών
LIFO NEWSROOM