Διάγγελμα από τη Βασίλισσα Ελισάβετ - Σπάνια κίνηση από τη μονάρχη εν μέσω πανδημίας

Διάγγελμα από τη Βασίλισσα Ελισάβετ - Σπάνια κίνηση από τη μονάρχη εν μέσω πανδημίας Facebook Twitter
0

Με έκτακτο ενημερώνουν τα βρετανικά ΜΜΕ πως ανακοινώθηκε η μέρα που θα μεταδοθεί το διάγγελμα της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Το διάγγελμα ανακοινώθηκε πριν από λίγο από το παλάτι του Μπάκιγχαμ και θεωρείται μια πολύ σπάνια κίνηση. Το τηλεοπτικό μήνυμα της Ελισάβετ έρχεται, ενώ η Βρετανία πλήττεται σοβαρά από την πανδημία του κορωνοϊού και αυτό εκτιμάται πως θα είναι και το θέμα του μηνύματος που θα μεταδοθεί την Κυριακή.

Η βασίλισσα πρόκειται να απευθυνθεί στο έθνος την Κυριακή και να στείλει ένα μήνυμα σχετικά με την κρίση, ανακοίνωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Το διάγγελμα δεν θα μεταδοθεί ζωντανά, αλλά είναι εξαιρετικά σπάνια πρωτοβουλία, καθώς η Βασίλισσα έχει απευθυνθεί με τηλεοπτικό μήνυμα στο έθνος μόλις τρεις φορές κατά τη διάρκεια της 68χρονης παραμονής της στον θρόνο, σε περιόδους εθνικής κρίσης.

Ενώ μεταδίδεται ένα ευχετήριο μήνυμα κάθε χρόνο την ημέρα των Χριστουγέννων, ειδικά μηνύματα από τη μονάρχη σε ταραγμένες περιόδους έχουν εκφωνηθεί μετά τον θάνατο της μητέρας της το 2002, στην κηδεία της Νταϊάνα το 1997 και κατά τον πρώτο πόλεμο του Κόλπου το 1991.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: «Υπάρχνουν κι άλλες», φέρεται να δήλωσε ο συρροή γυναικοκτόνος

Διεθνή / Ιταλία: «Υπάρχουν κι άλλες», φέρεται να δήλωσε ο συρροή γυναικοκτόνος

«Υπάρχουν κι άλλες», φέρεται να είπε ο Βασίλε Φρουμουζάκε μέσα στη φυλακή - Οι Αρχές επεκτείνουν τώρα την έρευνα σε τηλεφωνικές επικοινωνίες πέντε ετών και σε καταλόγους αγνοουμένων
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΥΣΑ ΓΡΙΒΑ
Ιταλία: 32χρονος ομολόγησε γυναικοκτονίες σεξεργατριών - Θεωρείται κατά συρροή δολοφόνος

Διεθνή / Ιταλία: 32χρονος ομολόγησε γυναικοκτονίες σεξεργατριών - Θεωρείται κατά συρροή δολοφόνος

«Βασίλε Φρουμουζάκε: Ο υποδειγματικός πατέρας που έκρυβε έναν κατά συρροή δολοφόνο», γράφουν τα ιταλικά ΜΜΕ για τον άνδρα που έχει ομολογήσει δύο γυναικοκτονίες μετά από βασανισμό και ερευνάται για άλλα εγκλήματα
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΥΣΑ ΓΡΙΒΑ