«Δεν απελευθερώνουμε τα κορίτσια»

«Δεν απελευθερώνουμε τα κορίτσια» Facebook Twitter
3

Παρά τη διεθνή κατακραυγή η ακραία ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ διεμήνυσε ότι δεν πρόκειται να  απελευθερώσει τα 223 κορίτσια που απήγαγε στα μέσα Απριλίου παρά μόνο αν αφεθούν ελεύθεροι οι κρατούμενοι μαχητές της.

Το μήνυμα αυτό έστειλε ο αρχηγός της οργάνωσης μέσω του Γαλλικού Πρακτορείο προσθέτοντας μάλιστα ότι τα κορίτσια έχουν ήδη προσηλυτιστεί το Ισλάμ.


Χθες Κυριακή, η  Γαλλία πρότεινε διά του Ολάντ, να φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής με την Νιγηρία και τις γειτονικές της χώρες, η οποία θα επικεντρωθεί στο θέμα της ισλαμιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ.

Οι μαθήτριες απήχθησαν από την οργάνωση στις 14 Απριλίου.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκλειστικό Guardian: Η ευρωπαϊκή MBDA προμηθεύει εξαρτήματα βομβών που σκότωσαν παιδιά στη Γάζα

Διεθνή / Αποκλειστικό Guardian: Η ευρωπαϊκή MBDA προμηθεύει εξαρτήματα βομβών που σκότωσαν παιδιά στη Γάζα

Τα έσοδα από τις «έξυπνες» βόμβες GBU-39, τις οποίες χρησιμοποιεί το Ισραήλ, ρέουν μέσω του Ηνωμένου Βασιλείου – Παρά την αναστολή εξαγωγών όπλων από το Λονδίνο, ο όμιλος συνεχίζει τις αποστολές από τις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Νέα συνάντηση για το Κυπριακό: «Θετική προοπτική προς την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης», λέει ο Μακρόν

Διεθνή / Συνάντηση για το Κυπριακό: «Θετική προοπτική προς την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης», λέει ο Μακρόν

Ο Γάλλος πρόεδρος αναφέρει πως ενθαρρύνει τον γενικό Γραμματέα να κινηθεί «προς την επανάληψη των διαπραγματεύσεων με στόχο μία δίκαιη και διαρκή ρύθμιση του Κυπριακού»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια