«Δεν απελευθερώνουμε τα κορίτσια»

«Δεν απελευθερώνουμε τα κορίτσια» Facebook Twitter
3

Παρά τη διεθνή κατακραυγή η ακραία ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ διεμήνυσε ότι δεν πρόκειται να  απελευθερώσει τα 223 κορίτσια που απήγαγε στα μέσα Απριλίου παρά μόνο αν αφεθούν ελεύθεροι οι κρατούμενοι μαχητές της.

Το μήνυμα αυτό έστειλε ο αρχηγός της οργάνωσης μέσω του Γαλλικού Πρακτορείο προσθέτοντας μάλιστα ότι τα κορίτσια έχουν ήδη προσηλυτιστεί το Ισλάμ.


Χθες Κυριακή, η  Γαλλία πρότεινε διά του Ολάντ, να φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής με την Νιγηρία και τις γειτονικές της χώρες, η οποία θα επικεντρωθεί στο θέμα της ισλαμιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ.

Οι μαθήτριες απήχθησαν από την οργάνωση στις 14 Απριλίου.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα αλλάξει εάν επιβληθεί η επίδειξη ιστορικού των social media για την είσοδο στις ΗΠΑ

Διεθνή / Είσοδος τουριστών στις ΗΠΑ: Τι θα αλλάξει εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τον έλεγχο των social media

Τι θα ισχύει για του Έλληνες τουρίστες - Το 5ετές ιστορικό των social media και τα προσωπικά δεδομένα που θα απαιτεί η αρμόδια υπηρεσία, εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Τραμπ
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια