Δανία: 5,5 ευρώ το ένα αντισηπτικό, 134 ευρώ τα δύο - Η λύση σούπερ μάρκετ για να μην αδειάζουν τα ράφια

Δανία: 5,5 ευρώ το ένα αντισηπτικό, 134 ευρώ τα δύο - Η λύση σούπερ μάρκετ για να μην αδειάζουν τα ράφια Facebook Twitter
Δανία: 5,5 ευρώ το ένα αντισηπτικό, 134 ευρώ τα δύο - Η λύση του σούπερ μάρκετ για να μην αδειάζουν τα ράφια (FAcebook)
0

Οι υπεύθυνοι του σουπερμάρκετ «Rotunden» στην Δανία ανακάλυψαν έναν ευφυέστατο τρόπο ώστε οι πελάτες τους να μην αδειάζουν τα ράφια με τα αντισηπτικά λόγω κορωνοϊού.

Ένα μπουκαλάκι απολυμαντικού χεριών κοστίζει 40 κορώνες Δανίας, δηλαδή 5,50 ευρώ. Τα δύο μπουκαλάκια όμως της ίδιας εταιρείας κοστίζουν 1.000 κορώνες Δανίας, δηλαδή 134 ευρώ.

Έτσι, πλέον οι πελάτες δύσκολα αγοράζουν και δεύτερο μπουκαλάκι με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαθέσιμα για όλους.

Στην σελίδα στο Facebook του σούπερ μάρκετ, που θεωρείται από τα delicatessen στη χώρα, οι υπεύθυνοι απευθυνόμενοι στους πελάτες τους ανέφεραν:

«Αγαπητοί πελάτες, έχουμε μεγάλη ευθύνη για τη συνέχιση της λειτουργίας της επιχείρησης και αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε μόνον με τη βοήθεια και κατανόηση του καθενός από εσάς.

Μπορώ να βοηθήσω με τον κάτωθι τρόπο:

Να απολυμαίνω ή να πλένω τα χέρια μου στην είσοδο και να χρησιμοποιώ γάντια. Αν είστε οικογένεια, παρακαλούμε να επιτρέψετε την είσοδο μόνο σε ένα άτομο για τις αγορές, αν αυτό είναι δυνατό.

Θα υπάρξουν περιπτώσεις στις οποίες ενδέχεται να περιορίζουμε τον αριθμό των ατόμων που θα δεχόμαστε ταυτοχρόνως στο κατάστημα. Στο Facebook θα σας ενημερώνουμε για όποια αλλαγή λειτουργίας. Να προσέχετε και ευχαριστούμε για την κατανόησή σας».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

Διεθνή / Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

«Αναμφίβολα αξίζετε το πρώτο Βραβείο Ειρήνης της FIFA για τις πράξεις σας, για όσα έχετε επιτύχει με τον δικό σας τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο απευθυνόμενος στον Αμερικανό πρόεδρο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM