Champions League με χάος στο Άμστερνταμ: 120 συλλήψεις οπαδών της Γιουβέντους

Champions League με χάος στο Άμστερνταμ: 120 συλλήψεις οπαδών της Γιουβέντους Facebook Twitter
0

Οπαδοί της Γιουβέντους προκάλεσαν σοβαρά επεισόδια στην πόλη του Άμστερνταμ, όπου η ομάδα τους αντιμετωπίζει, απόψε, εκτός έδρας τον Άγιαξ για την προημιτελική φάση του Champions League.

Φανατικοί της ιταλικής ομάδας έφεραν το χάος στην πόλη και συγκρούστηκαν με την αστυνομία, που έλαβε έκτακτα μέτρα, απάντησε με ρίψεις νερού και προχώρησε σε 120 συλλήψεις. 

Champions League με χάος στο Άμστερνταμ: 120 συλλήψεις οπαδών της Γιουβέντους Facebook Twitter

Άγριες συμπλοκές χούλιγκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, σημειώθηκαν σε διαφορετικά της πόλης. Αρκετοί από τους συλληφθέντες είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια, καδρόνια, φωτοβολίδες, πτυσσόμενα γκλομπ και σπρέι πιπεριού.

Τις μαζικές συλλήψεις οπαδών των μπιανκονέρι επιβεβαίωσε και ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σε αστυνομικό τμήμα της πόλης.

Σοβαρά επεισόδια καταγράφηκαν και περιμετρικά της «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων.

Δείτε τα βίντεο:

 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Παγκόσμια ανησυχία μετά το χτύπημα ΗΠΑ σε Ιράν - Διεθνείς αντιδράσεις

Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες χαρακτήρισε τα αμερικανικά πλήγματα σε πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν «επικίνδυνη κλιμάκωση σε μια περιοχή που βρίσκεται ήδη στην κόψη του ξυραφιού»
LIFO NEWSROOM
Πεντάγωνο: «Συντριπτικό πλήγμα» στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν - «Ο Τραμπ θέλει ειρήνη»

Διεθνή / Πεντάγωνο: «Συντριπτικό πλήγμα» στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν - «Ο Τραμπ θέλει ειρήνη»

Με σαφές μήνυμα ότι «δεν επιδιώκεται πόλεμος», αλλά «δεν θα επιτραπεί ποτέ στο Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα», ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ παρουσίασε τις λεπτομέρειες της επιχείρησης «Midnight Hammer»
LIFO NEWSROOM