BTS: Στο νοσοκομείο για επέμβαση ο Jimin, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

BTS: Στο νοσοκομείο για επέμβαση ο Jimin, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Διπλή περιπέτεια με την υγεία του πέρασε ο Jimin των BTS, καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση λόγω οξείας σκωληκοειδίτιδας, ενώ βρέθηκε θετικός και στον κορωνοϊό. 

Ο Park Ji-min, όπως είναι το κανονικό όνομα του μέλους των BTS- μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την Κυριακή, λόγω ξαφνικού πόνου στην κοιλιά, ενώ είχε και ήπιο πονόλαιμο, ανακοίνωσε η Big Hit Music. 

Εκεί, ο 26χρονος υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού, το οποίο ήταν θετικό, ενώ σήμερα- Δευτέρα- υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σκωληκοειδίτιδας. «Η επέμβαση ήταν επιτυχής και ο Jimin αναρρώνει αυτή τη στιγμή από τη διαδικασία», ανέφερε η εταιρεία, συμπληρώνοντας ότι ο τραγουδιστής και χορευτής «ανακάμπτει γρήγορα» από τη λοίμωξη του κορωνοϊού. 

Ο Jimin αναμένεται να μείνει αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο, ενώ είναι το τέταρτο από τα επτά μέλη του BTS που βρίσκεται θετικός στον κορωνοϊό. Ο RM, ο Jin και Suga είχαν νοσήσει από τον ιό τον Δεκέμβριο, λίγο μετά την επιστροφή του γκρουπ από τις ΗΠΑ όπου έκαναν εμφανίσεις. 

Με πληροφορίες από Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Newsroom / «Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κάτια Αντωνιάδη, η πρώτη Ελληνίδα που κατάφερε να μπει στο Ιράν, μιλά στη LiFO για όσα είδε από κοντά, αυτά που τη σημάδεψαν και το κλίμα που επικρατεί τόσο στους δρόμους της Τεχεράνης όσο και στα Στενά του Ορμούζ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΑΛΑΙΝΑ ΤΙΜΙ ΒΑΛΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Διεθνή / Ο Τίμι, η φάλαινα που είχε παγιδευτεί στα ρηχά της Βαλτικής, «πιθανότατα να έχει πεθάνει»

«Καθώς το ζώο βρισκόταν σε εξαιρετικά εξασθενημένη κατάσταση και είχε επανειλημμένα επιστρέψει στα ρηχά μετά από προηγούμενες προσπάθειες διάσωσης, είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκεται στη ζωή» αναφέρουν ειδικοί
THE LIFO TEAM