Βρυξέλλες: Αποκαλύφθηκε ο ευρωβουλευτής που συμμετείχε σε «πάρτι σεξ» 25 ατόμων εν μέσω lockdown

Βρυξέλλες: Αποκαλύφθηκε ο ευρωβουλευτής που συμμετείχε σε «πάρτι σεξ» 25 ατόμων εν μέσω lockdown Facebook Twitter
EPA
0

Αποκαλύφθηκε ο ευρωβουλευτής που συνελήφθη στο σεξουαλικό πάρτι οργίων σε υπόγειο μπαρ των Βρυξελλών.

Πρόκειται για τον Ούγγρο Ζάγιερ Γιόζεφ. O Ζάγιερ, ο οποίος είναι μέλος του συντηρητικού κόμματος του Βίκτορ Ορμπάν παραδέχεται ότι αυτός ήταν ο ευρωβουλευτής που μετείχε στο πάρτι ωστόσο αρνείται την χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η δήλωση του Ζάγιερ Γιόζεφ

«Οι ειδήσεις στον βελγικό τύπο ανέφεραν για ένα ιδιωτικό πάρτι στις Βρυξέλλες την Παρασκευή. Ήμουν παρών. Αφού η αστυνομία ζήτησε την ταυτότητά μου – καθώς δεν είχα ταυτότητα – δήλωσα ότι ήμουν ευρωβουλευτής. 

Δεν έκανα χρήση ναρκωτικών. Προσφέρθηκα στην αστυνομία να μου κάνουν άμεσο τεστ αλλά δεν το έκαναν. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας βρήκαν χάπι «έκσταση», αλλά δεν είναι δικό μου, δεν έχω καμία γνώση ποιος το είχε και πώς βρέθηκε εκεί.

Λυπάμαι βαθιά για την παραβίαση των περιορισμών για τον COVID, ήταν ανεύθυνη κίνηση από την πλευρά μου. Είμαι έτοιμος να πληρώσω το πρόστιμο που ορίζεται.

Κατέληξα στην παραίτησή μου την Κυριακή. Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου, τους συναδέλφους μου, τους ψηφοφόρους μου. Τους ζητώ να αξιολογήσουν το λάθος μου υπό το πρίσμα των 30 ετών αφοσιωμένης και σκληρής δουλειάς. Το λάθος είναι αυστηρά προσωπικό, είμαι ο μόνος που έχω την ευθύνη για αυτό. Ζητώ από όλους να μην το «προβάλλουν» στην πατρίδα μου (Ουγγαρία) ή το κόμμα μου».

Η εφημερίδα La Dernière heure στο ρεπορτάζ της ανέφερε ότι οι αστυνομικοί βρήκαν «25 γυμνούς άνδρες» όταν έφτασαν στο μπαρ, στο κέντρο της πόλης, σε μικρή απόσταση από την κεντρική αστυνομική διεύθυνση των Βρυξελλών. Ο ένας από αυτούς, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ήταν ευρωβουλευτής και προσπάθησε να το σκάσει από την υδρορροή, αλλά συνελήφθη από άλλους αστυνομικούς που περιπολούσαν και έσπευσαν να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους.

«Τα χέρια του άνδρα ήταν ματωμένα, πιθανόν να τραυματίστηκε κατά τη διαφυγή του» ανέφερε η εισαγγελία των Βρυξελλών, δίνοντας μόνο τα αρχικά του ονόματός του και την ημερομηνία γέννησής του. Εκτός από τον ευρωβουλευτή, μεταξύ των ανδρών αυτών ήταν και δύο διπλωμάτες.

Ο Ζάγιερ στην ανακοίνωσή του είπε ότι επικαλέστηκε την ιδιότητά του όταν συνελήφθη και ότι οι αστυνομικοί τον μετέφεραν κατόπιν στο σπίτι του.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ