British Airways: Τέλος ο χαιρετισμός «κυρίες και κύριοι» στις πτήσεις

British Airways: Τέλος ο χαιρετισμός «κυρίες και κύριοι» Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / PIXABAY
0

Τη γνωστή σε όλους μέχρι σήμερα προσφώνηση «κύριες και κύριοι» εγκαταλείπει η αεροπορική εταιρεία British Airways, στην προσπάθειά της να υιοθετήσει με νέα στάση, προκειμένου όλοι οι επιβάτες να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι κατά τη διάρκεια τους ταξιδιού τους.

Συγκεκριμένα, η αεροπορική εταιρεία συνέστησε στους πιλότους και το πλήρωμα των αεροσκαφών να σταματήσουν να αναφέρονται στους επιβάτες ως «κυρίες και κύριοι» στις ανακοινώσεις τους. Αντίθετα, τούς ενημέρωσε πως πρέπει να προσφωνούν τους επιβάτες χρησιμοποιώντας όρους ουδέτερους ως προς το φύλο.

Η αλλαγή, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, έγινε προκειμένου να «αντικατοπτριστεί η ποικιλομορφία» αυτών που ταξιδεύουν.

Την ίδια ώρα, η British Airways με τη νέα στρατηγική της επιχειρεί να προσφέρει ένα οικείο περιβάλλον στα παιδιά που ταξιδεύουν αεροπορικώς, καθώς στις προσφωνήσεις με ουδέτερους χαρακτηρισμούς, αυτά αισθάνονται πιο άνετα.

Εκπρόσωπος της British Airways, ερωτηθείς σχετικά με το θέμα ανέφερε στην Telegraph: «Γιορτάζουμε τη διαφορετικότητα και την ένταξη και δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι πελάτες αισθάνονται ευπρόσδεκτοι όταν ταξιδεύουν μαζί μας».

Με πληροφορίες από Telegraph

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / 250 χρόνια ΗΠΑ: Ο Τραμπ το κεντρικό πρόσωπο των εορτασμών της επετείου, μετά την αποχώρηση καλλιτεχνών

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε τις αποχωρήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «προσελκύει περισσότερο κόσμο από τον Έλβις Πρίσλεϊ» και μάλιστα «χωρίς κιθάρα»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΣΤΡΟ BEAUFORT

Διεθνή / Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός κατέλαβε το στρατηγικής σημασίας Κάστρο Beaufort

Λόγω της δεσπόζουσας θέσης του, το μεσαιωνικό φρούριο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό οχυρό και υπήρξε στόχος πολλών μαχών και βομβαρδισμών, ιδιαίτερα κατά τον πόλεμο του Λιβάνου με το Ισραήλ το 1982
THE LIFO TEAM