Βρετανοί αστυνομικοί συνέλαβαν έναν κύκνο που εμπόδιζε την κυκλοφορία, με το περιστατικό να θυμίζει σε πολλούς μια σκηνή του «Hot Fuzz».

 

Η αστυνομία ανέφερε ότι έλαβε δεκάδες αναφορές για έναν «θρασύ κύκνο» που τριγύριζε στον αυτοκινητόδρομο, κοντά στο Hardwick. 

 

Ο κύκνος απομακρύνθηκε με ένα περιπολικό και «τέθηκε υπό κράτηση μέχρι τα πλησιέστερα νερά που μπόρεσαν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί».

 

«Ένας κύκνος συνελήφθη (μπήκε στο πίσω μέρος ενός περιπολικού) και τέθηκε υπό κράτηση (τα πλησιέστερα νερά που βρέθηκαν!», ανέφερε χαρακτηριστικά η αστυνομία. 

 

 

«Το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό μου ήταν το "Hot Fuzz"», σχολίασε κάποιος στην ανάρτηση της αστυνομίας στο Facebook. «Θυμίζει κάτι από Hot Fuzz», πρόσθεσε άλλος. 

 

Η κωμωδία «Hot Fuzz» των Simon Pegg και Nick Frost κυκλοφόρησε το 2007 και αφηγείται την ιστορία δυο κακόμοιρων αστυνομικών, που ερευνούν θανάτους στην φανταστική πόλη του Sandford. 

 

Σε μια σκηνή της ταινίας, οι χαρακτήρες που υποδύονται συλλαμβάνουν έναν μαινόμενο κύκνο και τον απομακρύνουν με το περιπολικό τους. 

 

 

Με πληροφορίες από BBC