Βρετανίδα αξιωματικός γυρνούσε πορνογραφικά βίντεο σε βάση πυρηνικών υποβρυχίων

Βρετανίδα αξιωματικός γυρνούσε πορνογραφικά βίντεο σε βάση πυρηνικών υποβρυχίων Facebook Twitter
Getty Images
0

Το Βασιλικό Ναυτικό ερευνά την υπόθεση μίας αξιωματικού του η οποία φέρεται να γύριζε πορνογραφικά βίντεο με τον σύντροφό της, στη βάση των πυρηνικών υποβρυχίων στο Faslane της Σκωτίας. 

Η υποπλοίαρχος Claire Jenkins, 29 ετών, η οποία ανήκει στη δύναμη του HMS Artful, ένα πυρηνικό υποβρύχιο της κλάσης Astute, κατηγορείται πως πουλούσε το περιεχόμενο σε ιστοσελίδα ενηλίκων. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι The Times, η αξιωματικός, που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Cally Taylor, ανέβαζε συχνά πορνογραφικές φωτογραφίες και βίντεο με τον σύντροφό της, τον υποναύκληρο Liam Doddington, ο οποίος υπηρετεί επίσης στη ναυτική βάση του Faslane.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ένας αριθμός από αυτά τα βίντεο γυρίστηκαν στη βάση, στην οποία ελλιμενίζεται ο στόλος των πυρηνικών υποβρυχίων και στη συνέχεια πωλήθηκαν στο Only Fans.

Το Βασιλικό Ναυτικό ξεκίνησε έρευνα για την υπόθεση. Πηγή του Βασιλικού Ναυτικού ανέφερε στους The Times πως ήταν εμφανές ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο είχαν ληφθεί σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις. «Όταν διαπιστώθηκε πως είχαν ληφθεί στη βάση, αυτό ήταν ξεκάθαρα πειθαρχικό ζήτημα. Ξεπέρασε τα όρια και αμαύρωσε τη φήμη του Βασιλικού Ναυτικού.»

Η πηγή που μίλησε στους The Times φαίνεται να αποκλείει το ενδεχόμενο εκβιασμού. Η έρευνα εξετάζει παράλληλα αν η Jenkins λάμβανε δεύτερο εισόδημα από τη δραστηριότητά της, γεγονός θα μπορούσε επίσης να αποτελεί πειθαρχικό ζήτημα, ενώ, σύμφωνα πάντα με την πηγή που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα, εγείρονται ερωτήματα για «τις αξίες και τα πρότυπα» και το πως θα επηρεαστεί η μελλοντική της καριέρα «όταν οι συνάδελφοί της γνωρίζουν ότι είναι ερασιτέχνης πορνοστάρ». 

Η Jenkins βρίσκεται σε άδεια, και θεωρείται απίθανο να χάσει τη δουλειά της, ωστόσο είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν πειθαρχικά μέτρα εις βάρος της. Το Βασιλικό Ναυτικό έμαθε για το περιεχόμενο την προηγούμενη εβδομάδα και φαίνεται πως η ίδια παραδέχθηκε το γεγονός. Η αξιωματικός του Βρετανικού Ναυτικού πραγματοποιεί βάρδιες στο πιλοτήριο του υποβρυχίου και όταν αυτό είναι στη επιφάνεια είναι υπεύθυνη για την ασφαλή του πλοήγηση. 

Επίσημα, εκπρόσωπος του βασιλικού ναυτικού ανέφερε πως σχετική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν θα σχολιάσει το γεγονός. 

Με πληροφορίες από The Times 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ