Βρετανία: Χάος στα αεροδρόμια με καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων λόγω πυκνής ομίχλης

Βρετανία: Χάος στα αεροδρόμια με καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων λόγω πυκνής ομίχλης Facebook Twitter
Φωτ. / Χ
0

Τεράστια προβλήματα έχουν προκληθεί στα αεροδρόμια της Βρετανίας λόγω πυκνής ομίχλης, με την ορατότητα να μειώνεται στα 100 μέτρα σε ορισμένα μέρη της χώρας.

Τις τελευταίες ώρες η ομίχλη έχει προκαλέσει χάος στα αεροδρόμια της χώρας με εκατοντάδες καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων σε Χίθροου, Γκάτγουικ και Σίτι, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες υπολογίζεται πως τουλάχιστον 20.000 επιβάτες έχουν επηρεαστεί λόγω των συνθηκών από τα έντονα αυτά καιρικά φαινόμενα. 

Το βράδυ της Παρασκευής κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ορατότητα μειώθηκε στα 100 μέτρα σε ορισμένες περιοχές της Βρετανίας. Μάλιστα, η υπηρεσία ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας Nats, ανακοίνωσε πως λόγω της κατάστασης τέθηκαν σε ισχύ προσωρινοί περιορισμοί.

Σημειώνεται πως τα αεροδρόμια του Μάντσεστερ, της Γλασκώβης και του Κάρντιφ επηρεάστηκαν επίσης από τις συνθήκες.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία δεν έχει εκδώσει καμία προειδοποίηση για τον καιρό αυτό το Σαββατοκύριακο, ωστόσο είχε προβλέψει ότι οι συνθήκες μειωμένης ορατότητας θα συνεχιστούν όλο το Σάββατο πριν από την καλυτέρευση των καιρικών συνθηκών την Κυριακή.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

 
 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΚΙΝΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ιρανικά μέσα αναφέρουν ότι η Τεχεράνη επέτρεψε τη διέλευση κινεζικών πλοίων από τα Στενά του Ορμούζ

Ένα κινεζικό υπερδεξαμενόπλοιο που μετέφερε 2 εκατομμύρια βαρέλια ιρακινού αργού πετρελαίου διέσχισε τα Στενά χθες Τετάρτη, σύμφωνα με δεδομένα παρακολούθησης πλοίων
THE LIFO TEAM
Ο Pedro Pascal πέταξε economy για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των private jets

Διεθνή / Ο Πέδρο Πασκάλ πέταξε οικονομική θέση για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των ιδιωτικών τζετ

Πρώην πιλότοι και ακτιβιστές καλούν τους σταρ να σταματήσουν να φτάνουν στις Κάννες με ιδιωτικά αεροπλάνα, μετά από στοιχεία που δείχνουν ότι πέρυσι 750 τέτοιες πτήσεις προς το φεστιβάλ κατανάλωσαν περίπου 2 εκατομμύρια λίτρα κηροζίνης. Ως αντίπαλο παράδειγμα δείχνουν τον Πέδρο Πασκάλ, που είχε ταξιδέψει στην οικονομική θέση.
THE LIFO TEAM
Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Διεθνή / Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Το Ανώτερο Δικαστήριο της Οσάκα έκρινε ότι το οικογενειακό μητρώο της Ιαπωνίας, που αναγνωρίζει μόνο «άνδρες» και «γυναίκες», παραβιάζει την αρχή της ισότητας. Η απόφαση δεν αλλάζει ακόμη άμεσα το σύστημα, αλλά ανοίγει έναν κρίσιμο δρόμο για τη νομική αναγνώριση non-binary ατόμων στη χώρα.
THE LIFO TEAM
ΣΑΜ ΑΛΤΜΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ OPENAI

Διεθνή / Μασκ vs. OpenAI: «Ένιωσα ότι μας είχε εγκαταλείψει, ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις του», κατέθεσε ο Άλτμαν

Ο διευθύνων σύμβουλος της OpenAI κατέθεσε ότι αισθάνθηκε πως ο Έλον Μασκ «εγκατέλειψε» την εταιρεία του και την έφερε «σε πολύ δύσκολη θέση», καθώς οι δύο πλευρές διεκδικούσαν τον έλεγχο
THE LIFO TEAM