Βρετανία: Χάος στα αεροδρόμια με καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων λόγω πυκνής ομίχλης

Βρετανία: Χάος στα αεροδρόμια με καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων λόγω πυκνής ομίχλης Facebook Twitter
Φωτ. / Χ
0

Τεράστια προβλήματα έχουν προκληθεί στα αεροδρόμια της Βρετανίας λόγω πυκνής ομίχλης, με την ορατότητα να μειώνεται στα 100 μέτρα σε ορισμένα μέρη της χώρας.

Τις τελευταίες ώρες η ομίχλη έχει προκαλέσει χάος στα αεροδρόμια της χώρας με εκατοντάδες καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων σε Χίθροου, Γκάτγουικ και Σίτι, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες υπολογίζεται πως τουλάχιστον 20.000 επιβάτες έχουν επηρεαστεί λόγω των συνθηκών από τα έντονα αυτά καιρικά φαινόμενα. 

Το βράδυ της Παρασκευής κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ορατότητα μειώθηκε στα 100 μέτρα σε ορισμένες περιοχές της Βρετανίας. Μάλιστα, η υπηρεσία ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας Nats, ανακοίνωσε πως λόγω της κατάστασης τέθηκαν σε ισχύ προσωρινοί περιορισμοί.

Σημειώνεται πως τα αεροδρόμια του Μάντσεστερ, της Γλασκώβης και του Κάρντιφ επηρεάστηκαν επίσης από τις συνθήκες.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία δεν έχει εκδώσει καμία προειδοποίηση για τον καιρό αυτό το Σαββατοκύριακο, ωστόσο είχε προβλέψει ότι οι συνθήκες μειωμένης ορατότητας θα συνεχιστούν όλο το Σάββατο πριν από την καλυτέρευση των καιρικών συνθηκών την Κυριακή.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

 
 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει τις φοιτητικές βίζες και επεκτείνει τον έλεγχο στα κοινωνικά δίκτυα

Διεθνή / ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει τις φοιτητικές βίζες και επεκτείνει τον έλεγχο στα κοινωνικά δίκτυα

Η κυβέρνηση Τραμπ παγώνει τα ραντεβού για φοιτητικές βίζες και εντείνει τον έλεγχο στα social media για αλλοδαπούς φοιτητές, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Διεθνή / Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Παρά την πρόοδο σε σχέση με προηγούμενες δοκιμές, η αποστολή δεν κατάφερε να εκπληρώσει τους στόχους της - Ο Έλον Μασκ υποσχέθηκε ταχύτερο ρυθμό εκτοξεύσεων, παρά τα προβλήματα που εξακολουθούν να ταλανίζουν το φιλόδοξο πρόγραμμα για αποίκηση του Άρη.
LIFO NEWSROOM
Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ανάλυση / Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δηλώνει πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της Τουρκίας, ενώ φουντώνουν τα σενάρια για συνταγματική αλλαγή που θα του επιτρέψει νέα θητεία - Το ιστορικό των δηλώσεών του και οι πολιτικές εξελίξεις
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ