Βρετανία: H απίστευτη στιγμή που ένα ανεξέλεγκτο λεωφορείο χτυπάει περαστικό και αυτός δεν παθαίνει το παραμικρό - ΒΙΝΤΕΟ

Βρετανία: H απίστευτη στιγμή που ένα ανεξέλεγκτο λεωφορείο χτυπάει περαστικό και αυτός δεν παθαίνει το παραμικρό - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
3

Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης κατέγραψε την απίστευτη, σχεδόν σοκαριστική στιγμή που ένα λεωφορείο χτυπά περαστικό σε δρόμο του Ρέντινγκ της νότιας Αγγλίας.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, το περασμένο Σάββατο ο Simon Smith προσπαθούσε να διασχίσει έναν κεντρικό δρόμο της πόλης όταν ένα εκτός ελέγχου αστικό λεωφορείο ήρθε από τη γωνία και τον χτύπησε από πίσω ρίχνοντάς τον στο έδαφος.

Το εκπληκτικό είναι ότι ο Smith δεν έπαθε το παραμικρό (υπέστη ελαφρά τραύματα) και μάλιστα, λίγα λεπτά μετά μπήκε ατάραχος σε παμπ της περιοχής.

Ο ίδιος μιλώντας στο BBC South Today δήλωσε ότι «είναι τυχερός που ζει».

Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας δήλωσε: «Ανταποκριθήκαμε σε κλήση για αυτοκινητιστικό ατύχημα με την εμπλοκή ενός λεωφορείου και ενός πεζού νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Ασθενοφόρο κλήθηκε, επίσης, στο σημείο. Η κυκλοφορία στο δρόμο διεκόπη για περίπου δύο ώρες. Δεν έγιναν συλλήψεις».

Η εταιρία που διαχειρίζεται τις αστικές συγκοινωνίες της πόλης χαρακτήρισε «φρικτό» το περιστατικό και ενημέρωσε ότι διεξάγει εσωτερική έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες που προκάλεσαν το ατύχημα.

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Οι τρεις δεσμεύσεις του Τραμπ για το Ιράν

Ο Τραμπ τοποθετεί τον εαυτό του ως κεντρικό παράγοντα στο μέλλον του Ιράν μετά τον πόλεμο, απαιτώντας «άνευ όρων παράδοση», θέλοντας λόγο στην επιλογή του επόμενου ηγέτη και προσφέροντας πλήρη ασυλία σε όσους στρέφονται εναντίον του καθεστώτος
THE LIFO TEAM
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Δεν είμαστε εύκολη λεία» διαμηνύει ο πρόεδρος των ΗΑΕ

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Δεν είμαστε εύκολη λεία» διαμηνύει ο πρόεδρος των ΗΑΕ

Ο πρόεδρος των ΗΑΕ απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση προς τους «εχθρούς» της χώρας, τονίζοντας ότι η ευημερία και η εικόνα σταθερότητας των Εμιράτων δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως ένδειξη αδυναμίας
THE LIFO TEAM