Το «Βουνό» από το Game of Thrones έχασε 50 κιλά - Η φωτογραφία «πριν & μετά»

Το «Βουνό» από το Game of Thrones έχασε 50 κιλά - Η φωτογραφία «πριν & μετά» Facebook Twitter
O Hafthor Bjornsson με την σύζυγό του, Kelsey Morgan και τον γιο τους. INSTAGRAM
0

Ο Hafthor Bjornsson, που υποδύθηκε τον Gregor «The Mountain» Clegane στο Game of Thrones, αποκάλυψε ότι έχασε 50 κιλά. 

Γνωστός από το ρόλο του ως «Το Βουνό», ο 32χρονος Ισλανδός ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες «πριν και μετά» την μεταμόρφωσή του. «Από 205 κιλά στα 155. Δείτε τη διαφορά», έγραψε στη λεζάντα. 

Ο Bjornsson, που είναι επαγγελματίας αγωνιστής επίδειξης δύναμης, συνήθιζε να συμμετέχει σε διαγωνισμούς Strongman αλλά πέρυσι ανακοίνωσε πως αποσύρεται, αφού κέρδισε για δέκατη συνεχή χρονιά τον τίτλο «Strongest Man» της Ισλανδίας. 

«Φανταστικός τρόπος να τελειώσω την καριέρα μου. Τώρα ξεκινά ένα διαφορετικό ταξίδι και είμαι σούπερ ενθουσιασμένος. Ήταν υπέροχα αλλά αποφάσισα να κάνω ένα μεγάλο διάλειμμα από το άθλημα», είχε γράψει τότε στα social media.

«Ίσως να μην επιστρέψω ποτέ αλλά ποτέ μην λες ποτέ, σωστά; Εξάλλου είμαι ακόμη μόλις 31 ετών και θα μπορούσε να επιστρέψω σε μερικά χρόνια αν το θέλει η καρδιά μου! Αυτή τη στιγμή μου λέει πως πρέπει να είμαι υγιής για την οικογένειά μου και να κάνω το καλύτερο για αυτούς!», πρόσθεσε. 

Ο Hafthor Bjornsson έχει έναν γιο, που γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο, με την σύζυγό του, fitness trainer Kelsey Henson.

«Το όμορφο αγοράκι μας έκανε την μεγάλη του είσοδο στον κόσμο στις 11:19 π.μ., στις 26 Σεπτεμβρίου 2020 μετά από έξι έντονες ώρες. 3.530 γραμμάρια και 52 εκατοστά. Η γέννηση ήταν το πιο δυνατό πράγμα, που σου αλλάζει τη ζωή και έχω κάνει ποτέ μου. Είμαστε όλοι καλά στο σπίτι μας ως τριάδα!», μοιράστηκε τότε στο Instagram. 

Με την Kelsey Henson παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2018, στην πατρίδα του, την Ισλανδία. «Με μεγάλη χαρά αποκαλώ πλέον την Kelsey Morgan Henson γυναίκα μου!», είχε γράψει στην φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους. 

Ο ηθοποιός έχει επίσης μια κόρη, την Theresa Líf, που απέκτησε με την πρώην σύντροφό του Thelma Björk Steimann.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ - Σι Τζινπίνγκ: Τον Απρίλιο στην Κίνα ο Αμερικανός πρόεδρος

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Ετοιμάζει ταξίδι στην Κίνα, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σι Τζινπίνγκ

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν, μεταξύ άλλων, για τον πόλεμο στην Ουκρανία, με τον Σι Τζινπίνγκ να επαναλαμβάνει ότι η Κίνα στηρίζει όλες τις προσπάθειες που συμβάλλουν στην ειρήνη
LIFO NEWSROOM
«Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Διεθνή / «Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Ουκρανοί στρατιώτες που βρίσκονται στο μέτωπο του πολέμου σχολιάζουν το αμερικανικό σχέδιο ειρήνης, με κάποιους να το απορρίπτουν πλήρως και άλλους να δηλώνουν πως «είναι ώρα να συμφωνήσουμε τουλάχιστον σε ένα πράγμα»
LIFO NEWSROOM
Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Διεθνή / Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Ο Άντριου στερήθηκε τους βασιλικούς του τίτλους και τις τιμητικές διακρίσεις τον περασμένο μήνα, καθώς η βασιλική οικογένεια προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από τις επικρίσεις για τη σχέση του με τον Έπσταϊν
LIFO NEWSROOM