ΑΘΗΝΑ

Βοστώνη: Έκκληση του δημάρχου στους πολίτες να μην πηδάνε από τα παράθυρα στο χιόνι

Βοστώνη: Έκκληση του δημάρχου στους πολίτες να μην πηδάνε από τα παράθυρα στο χιόνι Facebook Twitter
5

Έκκληση στους πολίτες να μην πηδάνε από τα παράθυρα στο χιόνι έκανε ο δήμαρχος της Βοστώνης, καθώς λόγω της μεγάλης χιονόπτωσης στην πόλη αυτή των ΗΠΑ, το πήδημα στο χιόνι έχει γίνει το «άθλημα» των ημερών.

 «Σας ζητώ να σταματήσετε αμέσως αυτή την απερισκεψία. Ενήλικες να πηδούν από παράθυρα. Αυτό είναι επικίνδυνο. Μπορεί ακόμα και να σκοτωθείτε», δήλωσε ο Μάρτι Γουόλς που σημείωσε επίσης ότι οι υπηρεσίες του δήμου κάνουν τεράστια προσπάθεια να καθαρίσουν τους δρόμους.

«Το τελευταίο που χρειαζόμαστε σε αυτή την συγκυρία είναι να δεχόμαστε και κλήσεις από ανθρώπους που τραυματίστηκαν, επειδή έκαναν βουτιές στο χιόνι» τόνισε.

Στο διαδίκτυο ανεβαίνουν συνεχώς βίντεο με τις «χιονοβουτιές» των κατοίκων της Βοστώνης.

5

ΑΘΗΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Lucky» Lackadoo: Πέθανε στα 103 του ο πιλότος των Β-17 του Β' Παγκοσμίου Πολέμου – Η απίστευτη ιστορία του

Διεθνή / Πέθανε στα 103 του ο πιλότος των Β-17 του Β' Παγκοσμίου Πολέμου – Η απίστευτη ιστορία του

Ο Τζον «Λάκι» Λακαντού, ο βετεράνος πιλότος του 100ού Σμήνους Βομβαρδισμού των ΗΠΑ, έφυγε στα 103 του χρόνια αφήνοντας πίσω του μια συγκλονιστική μαρτυρία για τις πιο αιματηρές αερομαχίες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και το βιβλίο του «Damn Lucky»
LIFO NEWSROOM
«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα»: Η Κομισιόν παίρνει αποστάσεις από τη δήλωση της Ριμπέρα

Διεθνή / «Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα»: Η Κομισιόν παίρνει αποστάσεις από τη δήλωση της Ριμπέρα

Η Τερέσα Ριβέρα κατηγόρησε για πρώτη φορά δημόσια το Ισραήλ ότι διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα, προκαλώντας αντιδράσεις από το Τελ Αβίβ και αποστασιοποίηση της ΕΕ
LIFO NEWSROOM
Σερβία: «Βούτσιτς φύγε» - Δακρυγόνα και συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας

Διεθνή / Σερβία: «Βούτσιτς φύγε» - Δακρυγόνα και συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας

Οι διαδηλωτές συνεπλάκησαν με την αστυνομία μπροστά από τη φιλοσοφική σχολή και πέταξαν φωτοβολίδες, ενώ η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Η απόφαση των Βρυξελλών για την Google ήταν αναμενόμενη, καθώς από το 2023 η ΕΕ είχε προειδοποιήσει ότι θα επιδιώξει ακόμη και διάσπαση δραστηριοτήτων στον κλάδο του Adtech, χωρίς αυτό να αποφασιστεί στο παρόν στάδιο
LIFO NEWSROOM
«Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

Διεθνή / «Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

«Είμαι ευγνώμων που γλίτωσα, αλλά την ίδια στιγμή είμαι πάρα πολύ θυμωμένη, γιατί χάθηκαν συνάδελφοί μου και τόσοι άλλοι άνθρωποι», δήλωσε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
τωρα σιριουσλι..δεν κρυωνουν????? δεν φοβουνται μην χτυπησουν σε τπτ κατω απο τις πετρες???? δεν σκεφτονται οτι μπορει να μεινουν στον τοπο απο το ''σοκ'' που προκαλουν στον οργανισμο τους??
...Ναι, ας πούμε το: «παρακαλώ περιμένετε για την αποβίβαση των επιβατών από τον συρμό πριν να επιχειρήσετε να επιβιβαστείτε (γιατί στο τέλος θα ποδοπατηθείτε ρε γίδια)» και εμένα με ξεπερνά, επίσης το «οδηγείτε πάντα με κράνος» με ξεπερνά …πού ακούστηκε ότι χρειάζεται στοιχειώδης εξάρτηση για την οδήγηση μηχανακίων! Καλέ, αφήκετε τον ανθό της νεολαίας μας, και δη της επαρχιακής, να οδηγεί ξυπόλητο, με σημαία του μία βερμούδα τη νύχτα και αυτό χωρίς φώτα!