Βολιβία: Υποχώρησαν κάγκελα σε μπαλκόνι με φοιτητές - Τουλάχιστον 5 νεκροί

Βολιβία: Υποχώρησαν κάγκελα σε μπαλκόνι με φοιτητές - Τουλάχιστον 5 νεκροί Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον πέντε φοιτητές σκοτώθηκαν σήμερα στη Βολιβία, όταν έπεσαν από τον τέταρτο όροφο ενός πανεπιστημίου καθώς υποχώρησε το κιγκλίδωμα.

Σε ένα βίντεο διακρίνεται μια μεγάλη ομάδα φοιτητών, συγκεντρωμένη σε ένα μπαλκόνι. Ξαφνικά τα κάγκελα υποχωρούν και οι νεαροί πέφτουν στο κενό.

«Μέχρι τώρα έχουμε πέντε νεκρούς και τρεις στην εντατική, μετά απ’ όσα συνέβησαν στις εγκαταστάσεις του UPEA», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών Εδουάρδο Δελ Καστίγιο σε ανάρτησή του στο Twitter.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο κτίριο όπου στεγάζεται η σχολή οικονομικών επιστημών του Δημόσιου Πανεπιστημίου του Ελ Άλτο (UPEA), κοντά στη Λα Πας.  

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έπεσαν από το μπαλκόνι.

[ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM