Βηρυτός: "Όχι, σήμερα!" - Η μαία που γλίτωσε τρία νεογνά από την έκρηξη, σφίγγοντας τα στην αγκαλιά της

Βηρυτός: "Όχι, σήμερα!" - Η μαία που γλίτωσε τρία νεογνά από την έκρηξη, σφίγγοντας τα στην αγκαλιά της Facebook Twitter
0

Είναι η στιγμή που τμήμα της οροφής του νοσοκομείου καταρρέει: μια νοσηλεύτρια αρπάζει τρία νεογνά, που μέχρι πριν από λίγο βρίσκονταν στον θάλαμο Εντατικής Φροντίδας, και αρχίζει να τρέχει πανικόβλητη.

Θραύσματα από τζαμαρίες πλημμυρίζουν τις νοσοκομειακές αίθουσες, όμως, η καινούρια ζωή βρίσκεται ασφαλής στα χέρια μιας άγνωστης γυναίκας που αποφάσισε να μην το βάλει στα πόδια μόνη, επιχειρώντας να σώσει αποκλειστικά τον εαυτό της. 

Το όνομά της δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, ομως, το πρόσωπο της μέσα από το κλικ του φωτορεπόρτερ, Bilal Jawich έχει γίνει παγκόσμιο viral που λατρεύεται με όρους ηρωίδας στα social media του πλανήτη. 

«16 χρόνια φωτορεπορτάζ και πολλοί πόλεμοι. Μπορώ να πω ότι δεν έχω δει ποτέ αυτό που είδα σήμερα», έγραψε στο Facebook ο φωτορεπόρτερ, εξηγώντας ότι είναι η στιγμή που η νοσοκομα έχει ήδη αρπάξει τα τρία μωρά και έχει σπεύσει να ζητήσει βοήθεια από το τηλέφωνο. 

Βέβαια, ας σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έχει προκαλέσει και πλήθος επικριτικών σχολίων, αναφορικά με το αν ο φωτορεπόρτερ θα έπρεπε να βγάζει φωτογραφίες εκείνη τη στιγμή ή να σπεύσει να βοηθήσει τη γυναίκα που προσπαθούσε να σώσει τα τρία μωρά. 

Παρ΄όλα αυτά στα περισσότερα social η φωτογραφία συνοδεύεται από το hashtag #NotToday (σ.σ. "όχι σήμερα") μια τρυφερή υπενθύμιση ότι ο θάνατος δεν θα έπαιρνε εκείνη την ημέρα τα τρία νεογέννητα πλάσματα. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ