«Βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ στην Ουκρανία πειραματίζονται σε ψυχικά ασθενείς» ισχυρίζεται Ρώσος αντιστράτηγος

Ρώσος αντιστράτηγος ισχυρίζεται πως βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ στην Ουκρανία πειραματίζονται σε ψυχικά ασθενείς Facebook Twitter
Τα εμβόλια δεν μπορούν να καταπολεμήσουν αυτή την αμερικανικής κατασκευής παραλλαγή, λέει ο Κιρίλοφ
0

Ο επικεφαλής των στρατευμάτων ακτινοβολίας, χημικής και βιολογικής άμυνας των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, αντιστράτηγος Ιγκόρ Κιρίλοφ, δήλωσε το Σάββατο ότι η Ρωσία ανησυχεί για τις ελεγχόμενες από τις ΗΠΑ δοκιμές μολυσματικών παραγόντων σε στρατιωτικό προσωπικό και ψυχικά ασθενείς στην Ουκρανία.

«Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν οι δοκιμές, που ελέγχονται από το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, μολυσματικών παραγόντων και τοξικών ουσιών σε Ουκρανούς στρατιώτες και ψυχικά ασθενείς, οι οποίοι αποτελούν μια από τις πιο ευάλωτες κατηγορίες πολιτών», δήλωσε ο Kirillov σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Ρώσος αξιωματούχος εξέφρασε περαιτέρω ανησυχίες για το γεγονός ότι η έρευνα για το βιολογικό στρατιωτικό πρόγραμμα των ΗΠΑ δεν κατάφερε να ξεκινήσει στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, δεν συγκέντρωσε τον κατάλληλο αριθμό ψήφων στις 3 Νοεμβρίου.

Aνάπτυξη ενός θανατηφόρου τύπου του κορωνοϊού

Στην ίδια συνέντευξη το ρωσικό υπουργείο Άμυνας κατηγόρησε τις ΗΠΑ για την ανάπτυξη ενός θανατηφόρου τύπου του κορωνοϊού που βασίζεται στο στέλεχος Omicron και την αρχική παραλλαγή του Wuhan . Τα εμβόλια δεν μπορούν να καταπολεμήσουν αυτή την αμερικανικής κατασκευής παραλλαγή, λέει ο Κιρίλοφ κατηγορώντας συγκεκριμένα το από επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, σύμφωνα με το TASS.  

«Τον Οκτώβριο, ένας τεχνητός παθογόνος τύπος μόλυνσης από κορωνοϊό δημιουργήθηκε στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης με βάση το στέλεχος omicron και την αρχική παραλλαγή της Γουχάν. Ο τροποποιημένος ιός που έφτιαξαν οι Αμερικανοί προκάλεσε το θάνατο του 80% των μολυσμένων ζώων-μοντέλων με την ανάπτυξη άτυπων νευρολογικών συμπτωμάτων και σοβαρή βλάβη στους πνεύμονες. Ο έλεγχος των προστατευτικών ιδιοτήτων των αντισωμάτων έδειξε πολλαπλή μείωση της ικανότητάς τους να εξουδετερώνουν ένα νέο παθογόνο και την αναποτελεσματικότητα των υπαρχόντων εμβολίων», είπε ο Kirillov.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ