Ένας διανομέας στο Ανόι του Βιετνάμ έσωσε ένα κοριτσάκι 2 ετών, το οποίο έπεσε από μπαλκόνι στον 12ο όροφο.

 

Ο Νγκούγιεν Νγκοκ Μαν καθόταν στο αυτοκίνητό του, περιμένοντας να κάνει μια παράδοση, όταν άκουσε ένα παιδί να κλαίει. Μία γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει και έβγαλε το κεφάλι του από το παράθυρο, για να δει τι συμβαίνει.

 

Ο 31χρονος περιέγραψε στα τοπικά ΜΜΕ ότι αρχικά πίστευε ότι επρόκειτο για παιδί που είχε ένα ξέσπασμα, όμως γρήγορα συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο για κάτι διαφορετικό. «Είδα ένα κορίτσι να σκαρφαλώνει εκτός του μπαλκονιού», είπε. Αμέσως βγήκε από το αυτοκίνητό του και σκαρφάλωσε σε ένα υπόστεγο, προκειμένου να είναι κοντά αν πέσει το παιδί.

 

Πάνω στο μεταλλικό υπόστεγο ο ίδιος γλίστρησε όταν άρχισε η πτώση του παιδιού. Όμως, πετάχτηκε προς τα εμπρός για να την πιάσει. «Προσπάθησα να απλώσω το χέρι μου και κατέβαλα τεράστια προσπάθεια για να πιάσω το κορίτσι», είπε, συμπληρώνοντας ότι ήλπιζε πως τουλάχιστον θα κατάφερνε να μην πέσει το παιδί απευθείας στο έδαφος.

 

«Ευτυχώς, το παιδί έπεσε στον αγκαλιά μου. Γρήγορα την αγκάλιασα και είδα αίμα να βγαίνει από το στόμα της, ήμουν τρομοκρατημένος», δήλωσε. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί δήλωσαν στα τοπικά ΜΜΕ πως έπαθε εξάρθρωση ισχίου, αλλά δεν υπέστη άλλο τραυματισμό.

 Με πληροφορίες από Guardian

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr