Βίαιες διαδηλώσεις στο Παρίσι - Οι οδηγοί ταξί κατά του Uber

Βίαιες διαδηλώσεις στο Παρίσι - Οι οδηγοί ταξί κατά του Uber Facebook Twitter
4

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν σήμερα κεντρικοί δρόμοι του Παρισιού όταν οδηγοί ταξί βγήκαν οργισμένοι στους δρόμους προκειμένου να διαδηλώσουν κατά της ανταγωνιστικής υπηρεσίας Uber.

Οι οδηγοί κατάφεραν να κόψουν το Παρίσι στα δύο και έστησαν μπλόκα σε κεντρικούς δρόμους που κατέληγαν στο αεροδρόμιο και τους τους σιδηροδρομικούς σταθμούς. Καμμένα λάστιχα και κάδοι χρησιμοποιήθηκαν σαν οδοφράγματα και οι αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα.

Βίαιες διαδηλώσεις στο Παρίσι - Οι οδηγοί ταξί κατά του Uber Facebook Twitter

Οι εξαγριωμένοι οδηγοί ταξί αναποδογύριζαν όσα αυτοκίνητα κινούσαν υποψίες πως εκτελούσαν υπηρεσίες της Uber ενώ σύμφωνα με τις μαρτυρίες επιθέσεις δέχτηκαν και οι οδηγοί ταξί οι οποίοι δεν συμμετείχαν στις πορείες και εργάζονταν κανονικά.

Έχοντας πληρώσει κατά μέσο όρο 240.000 ευρώ για μια άδεια ταξί, οι οδηγοί στο Παρίσι έχουν βρει πολλούς συμπαραστάτες στην προσπάθεια τους να εμποδίσουν την επέκταση της εφαρμογής Uber που τους έχει μειώσει αισθητά τη δουλειά. Ωστόσο όλοι οι φορείς και τα πολιτικά κόμματα καταδίκασαν τη χρήση βίας στους δρόμους και τη σημερινή εικόνα.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ