Βερολίνο: Δεν έχει αλλάξει η στάση μας απέναντι στην Ελλάδα

Βερολίνο: Δεν έχει αλλάξει η στάση μας απέναντι στην Ελλάδα Facebook Twitter
Η γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ.
0

Η κυβέρνηση της Γερμανίας δεν έχει αλλάξει θέση σχετικά με το εάν είναι επιθυμητή ή όχι η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Άγκελα Μέρκελ, Στέφεν Ζάιμπερτ, σε μια προσπάθεια να χαμηλώσει τους τόνους στη συζήτηση που έχει δημιουργηθεί για ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ.

"Ο στόχος ήταν πάντα να σταθεροποιηθεί η ευρωζώνη με όλα της τα μέλη, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας", δήλωσε ο Ζάιμπερτ σε δημοσιογράφους, σχολιάζοντας δημοσίευμα στο περιοδικό Der Spiegel σύμφωνα με το οποίο γερμανικές κυβερνητικές πηγές θεωρούν διαχειρίσιμο το λεγόμενο Grexit. "Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη στάση μας. Ελπίζω ότι το κατέστησα σαφές αυτό", πρόσθεσε.

Κατά την ίδια ενημέρωση Τύπου, σε ερώτηση αν η ευρωζώνη θα μπορούσε να αντέξει μια έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών τόνισε επίσης ότι η ευρωζώνη έχει δημιουργήσει νέους μηχανισμούς που περιορίζουν τους κινδύνους μετάδοσης οικονομικών κρίσεων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα αλλάξει εάν επιβληθεί η επίδειξη ιστορικού των social media για την είσοδο στις ΗΠΑ

Διεθνή / Είσοδος τουριστών στις ΗΠΑ: Τι θα αλλάξει εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τον έλεγχο των social media

Τι θα ισχύει για του Έλληνες τουρίστες - Το 5ετές ιστορικό των social media και τα προσωπικά δεδομένα που θα απαιτεί η αρμόδια υπηρεσία, εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Τραμπ
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή email

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή emails

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε ότι ήταν «σωστό» να παραιτηθεί ο Μάντελσον, προσθέτοντας: «Όπως είπε ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί, ο Πίτερ Μάντελσον απογοήτευσε τη χώρα του»
THE LIFO TEAM