Bέλγιο: Συνελήφθησαν τέσσερις ύποπτοι για την επίθεση στην υπερταχεία Thalys το 2015

Bέλγιο: Συνελήφθησαν τέσσερις ύποπτοι για την επίθεση στην υπερταχεία Thalys το 2015 Facebook Twitter
0

Η βελγική αστυνομία συνέλαβε τέσσερις ύποπτους για την αποτραπείσα επίθεση μέσα σε υπερταχεία, η οποία συνδέει τις Βρυξέλλες με το Παρίσι, το 2015, ανακοίνωσαν σήμερα ομοσπονδιακοί εισαγγελείς.


Τον Αύγουστο του 2015 ένας ένοπλος, ο οποίος επέβαινε στην υπερταχεία Thalys, τραυμάτισε τρεις ανθρώπους προτού αφοπλιστεί από άλλους επιβάτες. Αυτή ήταν μια ακόμη επίθεση ενόπλου που σημειώνεται την τελευταία διετία στο Βέλγιο και τη Γαλλία.


Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνες σε έξι σπίτια στις Βρυξέλλες και σε άλλες πόλεις του Βελγίου νωρίς σήμερα (30/10) το πρωί, αλλά δεν ανακάλυψε εκρηκτικά ή όπλα.


Δικαστής θα αποφασίσει σε δεύτερο χρόνο αν θα παραταθεί η κράτηση των συλληφθέντων, ανακοίνωσαν οι εισαγγελείς.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

MET GALA 2026 METG GALA ΤΖΕΦ ΜΠΕΖΟΣ

Διεθνή / Met Gala 2026: Μήνυμα για μποϊκοτάζ της φετινής εκδήλωσης προβάλλεται στο ρετιρέ του Τζεφ Μπέζος στο Μανχάταν

Προβολές διαμαρτυρίας και συνθήματα κατά του Τζεφ Μπέζος και της Amazon φώτισαν το πολυτελές του ρετιρέ και εμβληματικά κτίρια του Μανχάταν, στο πλαίσιο καμπάνιας ακτιβιστικής ομάδας που καταγγέλλει τις συνθήκες εργασίας στην εταιρεία και ζητά μποϊκοτάζ του Met Gala
THE LIFO TEAM