Βέλγιο: Εντάλματα σύλληψης για δύο πιθανούς τρομοκράτες

Βέλγιο: Εντάλματα σύλληψης για δύο πιθανούς τρομοκράτες Facebook Twitter
0

Εντάλματα σύλληψης κατά δύο ατόμων για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες εξέδωσε το γραφείο του γενικού εισαγγελέα, εκ των οποίων το ένα είναι για έναν άνδρα που αναγνωρίστηκε μόνο ως  "Faycal C,"  ως ο τρίτος τρομοκράτης, ο «άνδρας με το καπέλο», βάσει των εικόνων από τις κάμερες του αεροδρομίου. Βελγικά ΜΜΕ δίνουν πάντως το πλήρες όνομά του και την ιδιότητα του καταζητούμενου, αναφέροντας ότι πρόκειται για τον δημοσιογράφο Φεϊζάλ Σεφού.

Ο δεύτερος άνδρας προσδιορίζεται ως  «Aboubakar Α" και  επίσης κατηγορείται για τρομοκρατικές δραστηριότητες.

Εν τω μεταξύ πανικό προκάλεσε ένα ύποπτο πακέτο στην περιοχή Schaerbeek των Βρυξελλών, μετέδωσαν βελγικά μέσα ενημέρωσης. "Κάποιος έριξε ένα σακίδιο μέσα στο τραμ ... και τράπηκε σε φυγή,"  ανέφερε η αστυνομία στο RTL, προσθέτοντας ότι τα δρομολόγια των τραμ στην περιοχή σταμάτησαν.

Ένα ελικόπτερο εθεάθη να περιπολεί  πάνω από την περιοχή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM