BAFTA: Οι άβολες στιγμές των βραβείων -Εξοργίστηκαν με τις ερωτήσεις της παρουσιάστριας στην Έλεν Μίρεν

BAFTA: Οι άβολες στιγμές των βραβείων -Εξοργίστηκαν με τις ερωτήσεις της παρουσιάστριας στην Έλεν Μίρεν Facebook Twitter
0

Δυσαρεστημένοι με στιγμές που εκτυλίχθηκαν στα BAFTA 2023 εμφανίστηκαν αρκετοί τηλεθεατές, οι οποίοι σχολίασαν, μέσω social media, την αμηχανία που αισθάνθηκαν αρκετές φορές με όσα γίνονταν εντός και εκτός σκηνής.

Αστέρες της υποκριτικής έδωσαν το παρών στο Royal Festival Hall για να γιορτάσουν τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς και τηλεθεατές παρακολούθησαν την τελετή των βραβείων. Ωστόσο, ορισμένοι παρακολούθησαν έδειξαν να μην ενθουσιάζονται, κάνοντας λόγο για «αδιάφορες» υποψηφιότητες και «επίπεδη» βραδιά.

Οι οικοδεσπότες των BAFTA, Άλισον Χάμοντ και Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ βρέθηκαν στο στόχαστρο των τηλεθεατών. Αν και κάποιοι είδαν με καλό μάτι της παρουσία της Χάμοντ, επαινώντας τις «υπέροχες» ικανότητές της στην παρουσίαση, άλλοι παραπονιούνταν ότι «δεν ταίριαζε στην εκδήλωση».

«Η Άλισον Χάμοντ μας ξενέρωσε. Εντελώς ανούσια καθημερινή γκρίνια από κάποιον χωρίς σχετικό καλλιτεχνικό υπόβαθρο», ανέφερε ένας.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς των BAFTA, η Χάμοντ βρέθηκε σε ένα στούντιο, εκτός σκηνής, παίρνοντας συνεντεύξεις από αστέρες, όπως η Έλεν Μίρεν, η Έμα Τόμσον και ο Όστιν Μπάτλερ.

Η παρουσιάστρια δέχθηκε «πυρά» για τον τρόπο που χειρίστηκε τη συνέντευξη με την Μίρεν, όπου η Χάμοντ την ρώτησε: «Θα βγείτε απόψε; Θα πάτε σε κάποιο after πάρτι;» Με την ηθοποιό να απαντά: «Όχι, πρέπει να σηκωθώ στις 06:00 το πρωί».

Η Χάμοντ δεν σταμάτησε, όμως, και συνέχισε: «Οπότε, δεν έχει πάρτι απόψε», με την Μίρεν να λέει: «Όχι, πρέπει να πάω στο Βερολίνο».

Μετά τη συνέντευξη, ένας τηλεθεατής έγραψε: «Μπορεί η Χάμοντ να αφήνει τους ανθρώπους να μιλούν. Αυτές οι συνεντεύξεις είναι εξοργιστικές».

«Δεν καταλαβαίνω γιατί χρειαζόμασταν αυτές οι συνεντεύξεις με την Άλισον, ήταν τόσο αμήχανες. Η Έλεν Μίρεν, πραγματικά, έδειχνε λίγο τσαντισμένη και δεν καταλαβαίνω γιατί επέστρεψε στη σκηνή για να παρουσιάσει μόλις τέσσερα βραβεία».

BAFTA: Εμβρόντητοι οι τηλεθεατές με το ραπ της ΝτεΜπόουζ

Άφωνοι έμειναν οι τηλεθεατές και με το ραπ της Αριάνα ΝτεΜπόουζ, η οποία θέλησε να γιορτάσει τις γυναίκες υποψήφιες των BAFTA, κατά την έναρξη των βραβείων.

Η 32χρονη ανέβηκε στη σκηνή με ένα ραπ, έχοντας μαζί της χορευτές που της «έσκισαν» τη φούστα, προτού αρχίσει να κάνει ονομαστική αναφορά σε μέλη του κοινού, όπως η Βαιόλα Ντέιβις και η Τζέιμι Λι Κέρτις.

Ένας τηλεθεατής διερωτήθηκε «γιατί έγινε αυτό, ενώ ένας άλλος σχολίασε ότι ήταν «απαίσιο».

Πάντως, όσοι παρακολούθησαν τα BAFTA ενθουσιάστηκαν με την Little Simz, που ερμήνευσε το single της Heart On Fire πριν η θρυλική Τζόαν Αρματρέιντινγκ την συνοδεύσει στην κιθάρα σε μια εμφάνιση-έκπληξη.

«Συγκλονιστική εμφάνιση», έγραψε ένας, ενώ άλλος ανέφερε: «Η Τζόαν Αρματρέιντινγκ είναι θρύλος».

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού: Χιλιάδες παιδιά στη Γάζα παγιδευμένα σε μια ατελείωτη λίστα αναμονής για ζωή

Διεθνή / Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού: Χιλιάδες παιδιά στη Γάζα παγιδευμένα σε μια ατελείωτη λίστα αναμονής για ζωή

Το αδιέξοδο αποδίδεται τόσο στους περιορισμούς των ισραηλινών αρχών, που ελέγχουν απόλυτα τις άδειες εξόδου και μπλοκάρουν ιατρικές μεταφορές, όσο και στην απροθυμία πολλών κρατών να δεχθούν ασθενείς
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ: Υπέγραψε νομοσχέδιο που υποχρεώνει την αποκάλυψη περισσότερων εγγράφων για τον Έπσταϊν

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Υπέγραψε νομοσχέδιο που υποχρεώνει την αποκάλυψη περισσότερων εγγράφων για τον Έπσταϊν

«Ίσως η αλήθεια για αυτούς τους Δημοκρατικούς και τις σχέσεις τους με τον Τζέφρι Έπσταϊν να αποκαλυφθεί σύντομα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος σε ανάρτηση του στην πλατφόρμα Truth Social
LIFO NEWSROOM
Γάζα: «Κοιτάξτε μας με έλεος» - Η δραματική έκκληση των Παλαιστινίων υπό τον φόβο του επερχόμενου σκληρού χειμώνα

Διεθνή / Γάζα: «Κοιτάξτε μας με έλεος» - Η δραματική έκκληση των Παλαιστινίων υπό τον φόβο του επερχόμενου σκληρού χειμώνα

Πάνω από 2 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι στη Γάζα, παρότι επέζησαν του διετούς πολέμου, εξακολουθούν να βρίσκονται αντιμέτωποι με μια ανθρωπιστική κρίση
LIFO NEWSROOM
Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο: «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»

Διεθνή / «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»: Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο

Όταν η δημοσιογράφος Κάθριν Λούσι ρώτησε τον Τραμπ για τα λεγόμενα αρχεία Έπσταϊν, εκείνος τη διέκοψε απότομα, δείχνοντάς την με το δάχτυλο και λέγοντας: «Quiet — quiet, piggy»
LIFO NEWSROOM