Το Bachelorette της Αυστραλίας «έγραψε ιστορία» επιλέγοντας επισήμως την πρώτη ανοιχτά bisexual πρωταγωνίστρια. 

 

Η Brooke Blurton θα πρωταγωνιστήσει στη σεζόν 2021 του δημοφιλούς ριάλιτι με άντρες και γυναίκες να διαγωνίζονται για να κερδίσουν την καρδιά της, ανακοίνωσε το Network 10.

 

 

«Είμαι τόσο έτοιμη για όλο αυτό. Η ευκαιρία να επιλέξω τον άνθρωπό μου και ποιον θέλω στη ζωή μου, είναι πραγματικά μια μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία», δήλωσε η 26χρονη. 

 

«Ο ιδανικός άνθρωπος για μένα είναι κάποιος που με αγαπάει γι' αυτό που είμαι. Ελπίζω να έχουμε κοινές αξίες και συμπόνοια για τους άλλους. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη και ελπίζω τελικά να βρω τον άνθρωπο που περίμενα», εξήγησε. 

 

 

 

Σε συνέντευξη στην Daily Telegraph, σημείωσε ωστόσο πως «δεν είμαι τόσο βέβαιη ότι η Αυστραλία είναι έτοιμη γι' αυτό».

 

«Εγώ σίγουρα είμαι. Αν κάνει τον κόσμο να αισθάνεται άβολα με οποιονδήποτε τρόπο, αλήθεια τους προκαλώ να αναλογιστούν γιατί», λέει.

 

 

 

Η Brooke Blurton είχε εμφανιστεί στο παρελθόν ως διαγωνιζόμενη στο Bachelor Australia του 2018, όπου διεκδικούσε τότε ανάμεσα στις υπόλοιπες συμμετέχουσες την καρδιά του Nick Cummins. Ωστόσο αποχώρησε ξαφνικά προς το τέλος της σεζόν, ενώ είχε πάρει μέρος και σε παλαιότερη σεζόν του Bachelor in Paradise. 

 

«Είμαστε ένα έθνος ανθρώπων με τόσο διαφορετικό υπόβαθρο, κουλτούρες και εμπειρίες, ωστόσο έχουμε όλοι ένα κοινό- θέλουμε να μας αγαπούν με τρόπο σημαντικό για εμάς. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να βοηθάω την Bachelorette μας, Brooke, να βρει αυτού του είδους την αγάπη», σχολίασε ο παρουσιαστής του σόου Osher Günsberg.