Αυτός ο 8χρονος αρνήθηκε δώρα στα γενέθλιά του και ζήτησε τα λεφτά να δοθούν για τα αδέσποτα

Αυτός ο 8χρονος αρνήθηκε δώρα στα γενέθλιά του και ζήτησε τα λεφτά να δοθούν για τα αδέσποτα Facebook Twitter
0
Αυτός ο 8χρονος αρνήθηκε δώρα στα γενέθλιά του και ζήτησε τα λεφτά να δοθούν για τα αδέσποτα Facebook Twitter

Ο 8χρονος Benjamin Walker από το Fort Worth του Τέξας αποφάσισε να γιορτάσει τα φετινά του γενέθλια κάνοντας κάτι διαφορετικό, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Αυτό όμως δεν αφορούσε το πάρτι αλλά τα δώρα, τα οποία ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν θέλει.

Ο Benjamin, λίγο πριν την ημέρα των γενεθλίων του, ανακοίνωσε σε συγγενείς και φίλους πως φέτος "παραιτείται" από τα δώρα του και αντ' αυτού ζήτησε σε όλους τα χρήματα που θα ξόδευαν για να του πάρουν κάτι να τα δωρίσουν στο Humane Society of North Texas- ένα καταφύγιο ζώων στην πόλη του.

Περισσότερα από 3.148 δολάρια συγκεντρώθηκαν με την πρωτοβουλία του Benjamin, ενώ οι δωρεές περιλάμβαναν επίσης πάνω από 180 κιλά σκυλοτροφής όπως επίσης και άμμο για γάτες αλλά και παιχνίδια.

 

We are so honored that Benjamin, and other generous kids like him, choose to help homeless animals rather than themselves. What wonderful kids!

Posted by Humane Society of North Texas on Tuesday, January 19, 2016

 

 

"Απλώς λατρεύω τα ζώα. Δεν χρειάζομαι τόσα πολλά δώρα για τα γενέθλιά μου, έχω ήδη αρκετά πράγματα. Νιώθω άσχημα που [τα ζώα] μένουν κλειδωμένα στα κελιά για καιρό, αν δεν έχουν πολύ φαγητό... Αντί να σκέφτομαι τον εαυτό μου, προτιμώ να σκέφτομαι τους άλλους" είπε ο Benjamin στο Fort Worth Star-Telegram.  

 

Αυτός ο 8χρονος αρνήθηκε δώρα στα γενέθλιά του και ζήτησε τα λεφτά να δοθούν για τα αδέσποτα Facebook Twitter

 

"Πρόκειται μακράν για το μεγαλύτερο δώρο που έχουμε λάβει ποτέ από έναν τόσο μικρό παιδί. Ειλικρινά, είμαστε κατασυγκινημένοι και ευγνώμονες" είπε η Whitney Hanson από το HSNT. "Είναι φιλάνθρωπος. Ανυπομονώ να δω τι θα κάνει όταν μεγαλώσει. Είναι πραγματικά πολύ γενναιόδωρος και ένα πολύ γλυκό παιδί" σχολίασε η ίδια για τον Benjamin. 

 

Το πνεύμα της φιλανθρωπίας ρέει γενικά στην οικογένεια του 8χρονου, που από χρόνια στηρίζουν όπως μπορούν την HSNT, ενώ έχουν υιοθετήσει από εκεί και μια γάτα- μια από τις πιο παλιές "κατοίκους" στο καταφύγιο, που ήταν στα αζήτητα. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλαούντια Σέινμπαουμ: Θα κινηθεί νομικά απέναντι στον άνδρα που την παρενόχλησε σε δημόσια εμφάνισή της

Διεθνή / Κλαούντια Σέινμπαουμ: Θα κινηθεί νομικά απέναντι στον άνδρα που την παρενόχλησε σε δημόσια εμφάνισή της

«Aν δεν υποβάλω μήνυση, τι θα συμβεί με τις υπόλοιπες Μεξικανές γυναίκες; Αν το κάνουν αυτό στην πρόεδρο, τι θα γίνει με όλες τις άλλες;», δήλωσε η πρόεδρος του Μεξικού
LIFO NEWSROOM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΧΟΥΑΝ ΚΑΡΛΟΣ ΦΡΑΝΚΟ

Διεθνή / Ο Χουάν Κάρλος της Ισπανίας εξομολογείται «βαθύ σεβασμό» για τον Φράνκο

Στα απομνημονεύματά του, ο έκπτωτος βασιλιάς της Ισπανίας κατηγορεί επίσης τον γιο του, βασιλιά Φελίπε, για εγκατάλειψη - «Είμαι ο μόνος Ισπανός που δεν έχει σύνταξη, μετά από σαράντα χρόνια υπηρεσίας» γράφει
LIFO NEWSROOM
ΖΟΧΡΑΝ ΜΑΜΝΤΑΝΙ ΙΣΡΑΗΛ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΧΑΜΑΣ

Διεθνή / Ζοχράν Μαμντάνι: Ισραηλινός υπουργός καλεί τους Εβραίους της Νέας Υόρκης να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ - «Είναι υποστηρικτής της Χαμάς»

Τους τελευταίους μήνες ο Ζοχράν Μαμντάνι έχει μιλήσει πολλές φορές κατά του αντισημιτισμού, καταγγέλλοντας παράλληλα την ισλαμοφοβία της οποίας υπήρξε θύμα
LIFO NEWSROOM
Ζόραν Μαμντάνι:

Διεθνή / Ζοχράν Μαμντάνι: Ποιες είναι οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης;

Ο Ζοχράν Μαμντάνι γράφει ιστορία στη Νέα Υόρκη, καθώς γίνεται ο πρώτος μουσουλμάνος και ο νεότερος δήμαρχός της, νικώντας τον πρώην κυβερνήτη της και φέρνοντας μια σαρωτική αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό των Δημοκρατικών
LIFO NEWSROOM