No.1

«Αυτοί υποτίθεται ότι είναι κωμικοί;»-Στον Λίαμ Γκάλαχερ δεν άρεσε η πλάκα του Saturday Night Live με τους Oasis

«Αυτοί υποτίθεται ότι είναι κωμικοί;»-Στον Λιάμ Γκάλαχερ δεν άρεσε η πλάκα του SNL με τους Oasis Facebook Twitter
Φωτογραφία: SNL, YouTube
0

Με ένα σύντομο σκετς, το Saturday Night Live διακωμώδησε την περιβόητη διαμάχη ανάμεσα στους αδελφούς Γκάλαχερ των Oasis, αλλά ο Λίαμ Γκάλαχερ δεν το βρήκε καθόλου αστείο. 

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε από έναν χρήστη του X (πρώην Twitter), ο Γκάλαχερ είπε ότι βρήκε το σκετς «βασανιστικό». Έπειτα, πρόσθεσε ότι «δεν περίμενε κάτι καλύτερο» και αναρωτήθηκε αν οι συντελεστές του σκετς «υποτίθεται ότι είναι κωμικοί».

«Αυτοί υποτίθεται ότι είναι κωμικοί;»-Στον Λιάμ Γκάλαχερ δεν άρεσε η πλάκα του SNL με τους Oasis Facebook Twitter
Φωτογραφία: Liam Gallagher/X
«Αυτοί υποτίθεται ότι είναι κωμικοί;»-Στον Λιάμ Γκάλαχερ δεν άρεσε η πλάκα του SNL με τους Oasis Facebook Twitter
Φωτογραφία: Liam Gallagher/X

Στο σκετς, δύο μέλη του καστ του SNL, η Σάρα Σέρμαν και ο Τζέιμς Όστιν Τζόνσον, υποδύονται τα δύο αδέλφια, μιλώντας με υπερβολικά έντονες βρετανικές προφορές, όσο προσπαθούν να αποφασίσουν ποιος από τους δύο είναι πιο «cool».

Αλλά καθώς πρόκειται για κωμική εκπομπή, δεν υπήρχαν μόνο διαφωνίες. Οι αδελφοί Γκάλαχερ του SNL, λοιπόν, κατάφεραν να συμφωνήσουν σε κάποιες βασικές θέσεις, όπως για παράδειγμα στο ότι ο χαρακτήρας Mr. Big από την σειρά «Sex and the City» είναι «τοξικός θρύλος». Επιπλέον, «θρύλους» χαρακτήρισαν μερικούς αγαπημένους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, όπως Μπομπ Σφουγγαράκης, ο Ντονατέλο από τα «Χελονονιντζάκια». 

Έτσι, η Σάρα Σέρμαν, που ενσάρκωσε τον Λίαμ στο σκετς, απάντησε στα σχόλια του Γκάλαχερ στο X γράφοντας απλά «ΘΡΥΛΟΣ🙌!!!!!»

«Αυτοί υποτίθεται ότι είναι κωμικοί;»-Στον Λιάμ Γκάλαχερ δεν άρεσε η πλάκα του SNL με τους Oasis Facebook Twitter
Η απάντηση της Σέρμαν στον Λίαμ Γκάλαχερ στο X

Από το σκετς των τριών λεπτών δεν έλειψαν και τα αστεία για το χαρακτηριστικό «Maybeee», που ακούγεται στο ρεφρέν της μεγαλύτερης επιτυχίας των Oasis, το «Wonderwall». 

Οι αδελφοί Γκάλαχερ, όσο οι Oasis ήταν ακόμη μαζί, συνήθιζαν να μονοπωλούν τα φώτα της δημοσιότητας με τους καβγάδες και τις διαφωνίες τους. Τελικά, το 2009 ο Νόελ Γκάλαχερ, που ήταν ο κύριος συνθέτης και κιθαρίστας, αποφάσισε ότι δεν μπορούσε πια να συνεργαστεί με τον αδελφό του Λίαμ και η μπάντα διαλύθηκε. 

Στα χρόνια που ακολούθησαν, τα δύο αδέλφια συνέχισαν να ανταλλάσσουν «καρφιά» ανά περιόδους, κάνοντας την επανένωση των Oasis να μοιάζει απίθανη. Όμως όλα άλλαξαν περασμένο τον Αύγουστο, όταν τα αδέλφια ανακοίνωσαν μία περιοδεία για το 2025. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της μπάντας, τα εισιτήρια για όλες τις συναυλίες στη Βόρεια Αμερική και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν ήδη εξαντληθεί. 

Με πληροφορίες από NBC News


 

Διεθνή
0

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπιλ Γκέιτς: «Ήταν τεράστιο λάθος» - Η συγγνώμη από το προσωπικό του ιδρύματος για τους δεσμούς του με τον Έπσταϊν

Διεθνή / Μπιλ Γκέιτς: «Ήταν τεράστιο λάθος» - Η συγγνώμη από το προσωπικό του ιδρύματος για τους δεσμούς του με τον Έπσταϊν

Ο δισεκατομμυριούχος παραδέχτηκε ότι είχε δύο εξωσυζυγικές σχέσεις και μίλησε ανοιχτά για την υπόθεση, απαντώντας σε ερωτήσεις και αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τις πράξεις του
THE LIFO TEAM
Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Διεθνή / Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η Ιαπωνία έχει μετατρέψει τo Γιοναγκούνι από ένα ήσυχο νησί σε στρατιωτική βάση, όπου περίπου 160 μέλη των Δυνάμεων Αυτοάμυνας φροντίζουν για την ασφάλεια των ακτών
THE LIFO TEAM
Η Αίγυπτος απαλλάσσει τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Διεθνή / Η Αίγυπτος απαλλάσσει Αμερικανούς και Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει χαλαρώσει σταδιακά τους κανόνες εισόδου για να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της έναντι προορισμών όπως η Τουρκία, το Μαρόκο και το Ντουμπάι
THE LIFO TEAM