Αυτά είναι τα πιο «κακομαθημένα» σκυλιά

Αυτά είναι τα «πιο κακομαθημένα σκυλιά» Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Έρευνα στις ΗΠΑ έριξε φως στο ποιες είναι οι πιο «κακομαθημένες» ράτσες σκύλων, με τρεις να κατακτούν την κορυφή. 

Όπως φάνηκε ο αυστραλιανός ποιμενικός, το μπόρντερ κόλεϊ και το κόργκι είναι τα πιο κακομαθημένα σκυλιά στις ΗΠΑ. 

Το 60% των 2.000 ιδιοκτητών σκύλων που συμμετείχαν στην έρευνα της εταιρείας OnePoll ορκίζονταν ότι έχουν τον «πιο κακομαθημένο σκύλο του κόσμου». Ο κοινός παρανομαστής όλων αυτών είναι ότι είχαν κάποιον από τους παραπάνω σκύλους. 

Τα μη αθλητικά σκυλιά, όπως τα μπουλντόγκ, τα τεριέ Βοστόνης και τα σίμπα ινού, ήρθαν στη δεύτερη θέση. Στην τρίτη θέση βρίσκονται ράτσες όπως τα τζακ ράσελ τεριέ, τα σκωτσέζικα τεριέ και τα αμερικανικά σταφορντσάιρ.

Το 79% των ιδιοκτητών ποιμενικών υποστήριξε ότι τα σκυλιά τους ζουν βασιλικά στο σπίτι.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων (96%) δήλωσε ότι κακομαθαίνουν τα κατοικίδιά τους με ποικίλους τρόπους και το 37% ότι φέρονται τόσο καλά στα σκυλιά τους, που αν μπορούσαν να αλλάξουν ρόλους για μία μέρα, θα το έκαναν. 

Όταν ρωτήθηκαν τι θα έκαναν εκείνη την ημέρα, οι ερωτηθέντες απάντησαν ότι θα έπαιζαν όλη την ημέρα (47%), θα κοιμόντουσαν μέχρι το μεσημέρι (42%) ή θα κοιμόντουσαν εκεί που δεν τους επιτρέπεται (37%).

Πολλοί είναι και εκείνοι που φέρονται στα κατοικίδιά τους, λες και είναι άνθρωποι. Πολλοί τους μιλούν σαν να ήταν παιδιά (32%) και άλλοι μιλούν σαν να ήταν μωρά ή ενήλικες (18% για το καθένα). Αρκετοί είναι εκείνοι που μαγειρεύουν κανονικά για τα ζώα τους, ενώ τους δίνουν και εμφιαλωμένο νερό. 

Το ένα τρίτο των γυναικών (32%) παραδέχθηκε πως αγοράζει περισσότερα πράγματα για τα σκυλιά απ΄ό,τι για τις ίδιες, ενώ 1/3 είπε πως τους φέρεται καλύτερα σε σχέση με τα παιδιά τους ή άλλα άτομα. 

Με πληροφορίες από Good News Network

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Καμάλα Χάρις δηλώνει ότι σκοπεύει να κερδίσει την υποψηφιότητα για την προεδρία

Διεθνή / Η Καμάλα Χάρις δηλώνει ότι σκοπεύει να κερδίσει την υποψηφιότητα για την προεδρία

«Τους τελευταίους μήνες, ταξίδεψα σε όλη τη χώρα, μιλώντας με Αμερικανούς για την ξεκάθαρη επιλογή που έχουμε σε αυτήν την σημαντική εκλογική αναμέτρηση» δήλωσε η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στον Ατλαντικό - Προσπάθησε να τον διασχίσει με ιστιοφόρο

Διεθνή / Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στον Ατλαντικό - Προσπάθησε να τον διασχίσει με ιστιοφόρο

Το διατλαντικό ταξίδι που σχεδίασαν με το ελληνικής ονομασίας ιστιοφόρο «Theros» κατέληξε σε τραγωδία- «Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δείξουμε ότι μπορείς να ταξιδέψεις χωρίς να καις ορυκτά καύσιμα» είχαν δηλώσει
LIFO NEWSROOM